Yalanı meslek haline getirdi

Türk milleti Azerbaycan’ımızın tarihi zaferinin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bağımsız ve ayrı bir devlet olarak ilerleyişinin ve kapalı Maraş’ın sahil kesiminin açılmasının sevincini yaşarken...

Türk milleti Azerbaycan’ımızın tarihi zaferinin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bağımsız ve ayrı bir devlet olarak ilerleyişinin ve kapalı Maraş’ın sahil kesiminin açılmasının sevincini yaşarken, zilleti oluşturanların tam da varlık sebeplerine uygun olarak bir ihanet Anayasası hazırlığını gizliden gizliye sürdürdükleri ortaya çıktı. MHP Grup toplantısının gündemini de bu gelişmeler oluşturdu.

ADADA İKİ DEVLET VAR

Sayın Devlet Bahçeli, grup konuşmasına, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’la birlikte hafta sonunu KKTC’ye yaptıkları tarihi ziyareti değerlendirerek başladı: “Kıbrıs bizim için milli bir meseledir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Türkiye için yalnızca bir siyaset veya strateji konusu değildir. Bundan daha fazlası olan hayat memat, var oluş yok oluş konusudur.

KKTC’nin güvenliği demek Türkiye’nin güvenliği demektir. KKTC’nin bağımsızlığı Türkiye’nin bağımsızlığıyla eşanlamlıdır. Oyalama yöntemleri artık tarihin çöplüğüne atılmıştır. Türkiye olmadan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hesaba katılmadan, Doğu Akdeniz’de atılacak her adım, kurulacak her ilişki ağı barış arayışlarını yıkacak, istikrar arzularını yok edecektir. Hiç kimse fiili durum yaratmaya çalışmamalıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar