Utanmazlığın bu kadarı

Bir muhalefet düşünün ki, ümidini, geleceğini, iktidar arayışlarını Türk milletinin hür iradesine değil de terör örgütlerine, vatan-millet düşmanlarına, olağanüstülüklere ve organize...

Bir muhalefet düşünün ki, ümidini, geleceğini, iktidar arayışlarını Türk milletinin hür iradesine değil de terör örgütlerine, vatan-millet düşmanlarına, olağanüstülüklere ve organize suç örgütlerine bağlamış olsun. Onlarla iş birliği yapsın, paylaşımlarına sarılsın, ihanetlerinden medet umsun. Adı millet olan ittifakın istisnasız bütün unsurlarının durumu, kelimenin tam anlamıyla budur. Türkiye’nin Anayasa’sı ve kanunlarına göre kurulmuş, bu ülkeyi yönetme iddiasında olan hiçbir siyasi partinin böyle bir hakkı olmayacağı gibi, bu türlü bir siyaset yöntemi de asla ve kata kabul edilemez. Başka hiçbir şeye gerek kalmadan, sadece bu kadarı bunlara zillet demeyi fazlasıyla haklı hâle getiriyor.

RAHATSIZ OLMALARININ SEBEBİ

Türkiye olağanüstü bir süreçten geçiyor. Terörü yok etmek için bir seferberlik yürütüyor. Koronavirüs salgınını en az hasarla atlatmaya çabalıyor. Etrafımızda oluşturulmak istenen kuşatmayı yarıp, hak ve hukukumuzu korumak için tarihi bir mücadele veriyor. Bunlara paralel olarak kalkınmak, muasır medeniyet seviyesini yakalamak, dışa bağımlılığı bitirmek, özellikle milli güvenliğimizi kimseye muhtaç olmadan kendi güç ve imkânlarımızla eksiksiz biçimde sağlamak için çok başarılı bir program ortaya koyuyor. Bununla da yetinmiyor, dünyanın emperyalist canavarlarının kan ve gözyaşı üzerine kurduğu düzene karşı çıkıyor. Bu kararlı duruş, bu doğru yürüyüş, bu keskin ve sarsılmaz irade karşımızdakileri çılgına çeviriyor. Daha da azıyor, daha da bileniyor, daha çok üstümüze geliyorlar.

KALLEŞLİĞİN HER TÜRLÜSÜNÜ YAPIYORLAR

Cumhur İttifakı’nın bu başarısının önünü kesmek için akla gelebilecek her türlü kalleşliği yapıyorlar. PKK’dan DEAŞ’a, oradan yasa dışı örgütlere ve FETÖ’ye kadar bütün terör örgütlerini üzerimize saldılar. Dünyada terörün akla gelebilecek her türlüsüyle bu kadar muhatap edilmiş başka bir ülke yoktur. Bir iç huzursuzluk çıkarmak için şeytanın aklına gelmeyecek planları devreye soktular. Alevi-Sünni, Kürt-Türk çatışması çıkarmak için tezgâh üstüne tezgâh kurdular. Gezi olaylarının ne kadar planlı ve kasıtlı olduğu geriye bakıldığı zaman çok daha iyi anlaşılıyor. Suriye’de, Akdeniz’de, Libya’da, Kıbrıs’ta, Ege’de karşımıza dikildi, bizi sınırlarımızın için hapsetmeye kalkıştı, bunu başaramayınca tehdidin her türlüsü ile bizi sindirmeye çabaladılar.

ZİLLET KİMİN YANINDA?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 369 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar