Teröristin avukatları

Ne yazık ki, zillet zıvanadan çıkmıştır ve nerede duracakları belli değildir. Bildiğimiz ve emin olduğumuz tek şey, eninde sonunda millet vicdanına toslayacakları ve bir daha bellerini doğrultamayacaklarıdır.

Zillet güruhunun nereden gelip nereye gittiğini, kime ve neye hizmet ettiğini gösteren son gelişme, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin skandal bir kararla kravatlı terörist Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması çağrısına bütün imkanları ile sahip çıkmalarıdır. İP’inden CHP’sine, SP’sinden siyaset kaçkını yancılarına kadar alayı birden gönüllü olarak terörist Demirtaş’ın Avukatlığına soyunmuşlardır. Ne Türkiye’nin varlığı ve birliği umurlarında, ne bu teröristin sicili ve yaptıkları akıllarına geliyor, ne de açılacak bu yoldan hangi ihanetlerin geçeceğinin hesabın yapıyorlar. Bu şer ortakları için tek ve değişmez hedef, her ne vesile ile olursa olsun Cumhur ittifakına hücum etmektir ve burada başarı sağlayabilmek için feda edemeyecekleri hiçbir şey yoktur.

KARARA SAYGI DUYULMALIYMIŞ

Bu güruh içinde özellikle İP’in tavrı çok dikkat çekicidir ve aslında sözün bittiği yerdir. Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, “AHİM’in kararına saygı duyulmalı” diyor ve ekliyor. “Türk mahkemelerinin üzerine böyle bir leke düşmemelidir. Biz hukuk tanımaz, hukuk saymaz, uluslararası anlaşmalara itibar etmez, kafasına göre davranır, keyfine göre konuşur bir ülke imajının içerisine düşmemeliyiz. Böyle bir şeyi hak etmiyoruz. Dolayısıyla mahkemelerin kararlarına saygı duymak lazım. Türklerin en şöhretli tarafları, adil mahkemeler olduğu gerçeğini dünyaya gösterebildikleri zamanlardır.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum