Terör odağı parti olamaz

Zillet güruhunun sözcüleri, HDP’nin kapatılmasının önünü kesebilmek için akla ziyan gerekçeler ileri sürüyorlar. Kapatmanın bu terör odağını daha da güçlendireceğini, tepki oylarını toplayabileceğini söyleyenleri ibretle izliyoruz.

Türkiye'de terörün tamamen bitirilmesi için bütün unsurları ile aynı anda ve kararlılıkla mücadele edilmesi şarttır. Siyasi unsurlar da bunun içindedir, hatta en başındadır. Her terör örgütünün asıl hedefi siyasidir. PKK ve FETÖ terör örgütlerinin amaçları Türkiye’yi bölmektir. Bu bir siyasi hedeftir. Onun için PKK neyse, FETÖ de odur. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen neyse, kravatlı terörist Demirtaş odur.

Zaten birbirlerini tamamlamış, ittifak yapmışlardır. Türkiye’ye meydan okumuş, ateşli silahlarla, bombalı suikastlarla, nefret söylemleriyle ve organize şekilde milli varlığımıza saldırmışlardır.

TERÖRÜN SİYASETİ OLAMAZ

FETÖ ile mücadelede bütün unsurların yok edilmesi şartı, PKK ve diğer terör örgütleri için de aynıyla geçerlidir. FETÖ’ye yardım ve yataklık yapanlar, destekleyip arka çıkanlar çok isabetli şekilde cezalandırılmışlardır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 369 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar