Soykırım Ermenilerin ve Batının sicilidir

Türkiye ile ilişkilerinde bütün dengeleri yerle bir ederek, açık ve aleni bir düşmanlık yapan ABD, Ermenilerin tarihi gerçekleri tam tersine çeviren, tamamen bir iftiradan olan ibaret olan iddialarını da kabul ederek...

Türkiye ile ilişkilerinde bütün dengeleri yerle bir ederek, açık ve aleni bir düşmanlık yapan ABD, Ermenilerin tarihi gerçekleri tam tersine çeviren, tamamen bir iftiradan olan ibaret olan iddialarını da kabul ederek, artık dönüşü olmayan bir yol açtı. Türkiye bu iftirayı tümüyle reddetmiştir ve bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

VAHŞET VE SOYKIRIM BATININ SİCİLİDİR

Bugün bilgiye ulaşmak çok daha kolay ve hızlıdır. Bütün arşivler açılmış, yeteri kadar araştırma yapılmıştır. Saygın tarihçiler işin aslının ne olduğunu bilgi ve belgeleriyle ortaya koymuştur. Türk milletinin tarihinde ne zulüm de, soykırım da hiçbir zaman olmamıştır. Zulüm, işgal, kan ve gözyaşı, soykırım bugün Türkiye’yi suçlayan batılı ülkelerinin kara sicilidir. Fransa’dan, İngiltere’ye, Almanya’dan ABD’ye kadar hepsinin bugünkü varlığının temelinde vahşet ve soykırım vardır. Zaten bunun farkındalar ve aslında Türkiye’yi kendi kanlı tarihlerine ortak etmek istiyorlar. Diğerlerini bir kenara bıraktık, dünya tarihinin en büyük soykırımını yapmış Almanya bile, arkadan dolanarak Türkiye’yi bu kara tarihine ortak edebilmek için her türlü yalan ve iftiraya yol veriyor.

TARİHİMİZ ŞEREFLİDİR

Türk tarihi bir iftihar, şeref ve onur tarihidir. Osmanlı 3 kıtayı kapsayan bir cihan imparatorluğu kurmuştur, ama idaresindeki hiçbir milletin ne etnik, ne dini, ne kültürel varlığı ile asla meselesi olmamıştır. İdaresindeki bütün milletler asırlar boyu kendi dilleriyle, dinleriyle, kültürleriyle, gelenekleriyle huzur ve refah içinde yaşamış ve varlıklarını sürdürmüşlerdir. Osmanlı’nın zayıflaması ile birlikte de hepsi akadan vurmuş, isyan çıkarmış, katliam yapmış ve zamanın emperyalistlerinin yardım ve yönlendirmesi ile de ayrılıp gitmişlerdir. Osmanlı coğrafyasından 39 milli devlet çıkmıştır.

ANADOLU’DA SOYKIRIMA YÖNELDİLER

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 369 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar