Sizi sindiren nedir?

Siyasi partilerin varlık sebebi Anayasa ve kanunlar çerçevesinde milli iradenin onayını alarak, devleti yüceltmek, bayrağı yükseltmek, millete hizmet etmek ve ülkeyi çağdaş medeniyet seviyesine ulaştırmaktır....

Siyasi partilerin varlık sebebi Anayasa ve kanunlar çerçevesinde milli iradenin onayını alarak, devleti yüceltmek, bayrağı yükseltmek, millete hizmet etmek ve ülkeyi çağdaş medeniyet seviyesine ulaştırmaktır. Şimdi siz genel olarak zilleti, özel olarak da HDP denilen kanlı terör yapısını bu tanımın içine nasıl sığdıracaksınız? Bu HDP’nin neresi Anayasa ve kanunlara uyuyor? Ülkenin çağdaş medeniyet seviyesine ulaşması amacının neresine oturuyor? Bir defa daha bütün Türk milleti gördü ve anladı ki, PKK hatta ASALA neyse, HDP odur. Hepsi kanlı terör örgütüdür, vatanın varlığına, ülkenin bölünmez bütünlüğüne tehdittir. Peki, bu HDP ile iş birliği yapanları, ittifak kuranları, ihanetlerine, şerefsiz paylaşımlarına sessiz kalanları nereye koyacağız?

MİLLİ TAVIR ORTAYA KOYAMADILAR

ABD, Türkiye’nin hak ve hukukuna sahip çıkması, kendi işini kendi görmesi karşısında çılgına dönmüş durumdadır. Açık ve aleni şekilde düşmanlık ediyor. Sahadaki tehditleri yetmiyor, bir de terör örgütlerini üzerimize salıyor. Biden denilen zavallı, tarihin en büyük iftirası ile bütün Türk tarihini hedef aldı. Diğer taraftan dünyada olduğu gibi biz de tarihin en büyük salgını ile mücadele ediyoruz. Beklenir ve istenir ki, böyle bir dönemde bütün siyasi partiler hiç olmazsa milli meselelerde bir ortak tavır ortaya koyabilsinler. Ülkenin varlığı ve istiklali, Türk milletinin istikbali ve huzurunu tartışmaya açmasınlar. Ne yazık ki, bunu bile yapamadılar ve zilleti her şeyin önüne geçirdiler.

CAMİLERİ SORGULUYORLAR

“Zillet” deyimi, bunların vaziyetini tam olarak ortaya koyuyor. Hiçbir ölçüye, hiçbir kurala sığmıyorlar. Zıvanadan çıkmış durumdalar. Cumhur İttifakı düşmanlığını her şeyin önüne geçirdiler. O kadar ki, feda edemeyecekleri hiçbir şey yok. Cumhur İttifakı dine, maneviyata, milliyete sahip çıkıyor diye bu değerlere bile düşman oldular. Düşünebiliyor musunuz, bu mübarek ramazan ayında salgınla mücadele için bir kapatma kararı alındı. Düne kadar zilleti oluşturanların alayı birden neden kapatma olmadığını haykırıyorlardı, şimdi de aynı ezberi tekrarlayarak neden kapatıldığımızı sorguluyor, alınan tedbirleri ipe sapa gelmez şeylerle eleştiriyorlar. İçki yasağı varmış, bu yaşam tarzına müdahaleymiş ve kabul edilemezmiş. Camiler neden açıkmış. Bunları dinlerseniz, içkiyi yaygınlaştırıp, camileri kapatırsanız salgının biteceğini zannedersiniz. Bu nasıl bir akıl, bu nasıl bir ahlak, bu nasıl bir vicdan, bu nasıl siyasettir? Cumhur İttifakı ülkeye, Türk milletine, bayrağa, bekaya sahip çıkıyor diye bunlara dahi hücum ediyor, arkadan dolanarak bu değerlerin içini boşaltmaya uğraşıyorlar. Kimi bekamızla alay ediyor, kimi milliyetçiliği sorguluyor.

HDP’YE SESSİZ KALAN İHANETE ORTAKTIR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar