Sizi kim bir araya getirdi?

İP’in içinden gelen FETÖ ifşaatları bu particiğin nereden gelin nereye gittiğini, kime ve neye hizmet ettiğini bir defa daha bütün çıplaklığı ile gözler önüne sermiştir.

İP’in içinden gelen FETÖ ifşaatları bu particiğin nereden gelin nereye gittiğini, kime ve neye hizmet ettiğini bir defa daha bütün çıplaklığı ile gözler önüne sermiştir. İpe un serme gayretleri, cambaza bak oyunları, inkar ve yanıltma çabaları bir sonuç vermediği gibi, çırpındıkça batmanın vahim ve hazin tezahürleri olmaktan ileri gitmiyor.

ÖZDAĞ’DAN BİLGİ VE BELGE İSTEYİN

Ümit Özdağ’ın ifşaatlarına makul ve mantıklı cevaplar vermek yerine, bildikleri en iyi şeyi yapıyor, karalıyor, gürültü çıkarıyor ve meseleyi ilgisiz alakasız yerlere çekerek örtbas etmeye uğraşıyorlar. Oysa yapılması gereken bellidir. Ümit Özdağ partinizin kurucusu ve yönetici de oldu. Çağırır konuşursunuz, elindeki bilgi ve belgeleri açıklamasını, iddialarını neye dayandırdığını anlatmasını istersiniz. Hatta bana göre daha da ileri giderek, MHP’de Genel Başkan Yardımcısı’yken neden birden bire ve telaşla yolunu ayırdığını, bu konuda kendisine kim veya kimlerin telkinde, belki tehditlerde bulunduğunu sorarsınız. Aynı şekilde Genel Başkan adayı olduğunu söyleyerek ortalıkta dolaşırken, Meral Akşener için hepsi ispatlı şahitli söylediklerini neye dayandırdığını anlatmasını istersiniz. Sonra da bir karar verir ve uygularsınız.

SİZİ KİM BİRARAYA GETİRDİ?

Aklın, mantığın, siyasetin, adaletin gereği olan bu yolu izlemek yerine, toplu hücuma geçmek, özellikle de, “üzerimizde oyunlar oynanıyor. Bizden çekiniyor ve içimizden vurmak istiyorlar. Bunların olmasını bekliyorduk,” gibi ipe sapa gelmez açıklamalarla nereye varacağınızı zannediyorsunuz? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 369 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar