Siyasi atık Serok Ahmet'in pişkinliği

Her zaman yaptığı yanlışlar ve bunun ülkeye yüklediği ağır bedellerle hatırlanacak olan siyasi atık Ahmet Davutoğlu, karanlık sicilini unutturmak ve gündemde kalabilmek için sıklıkla MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırıyor.

Her zaman yaptığı yanlışlar ve bunun ülkeye yüklediği ağır bedellerle hatırlanacak olan siyasi atık Ahmet Davutoğlu, karanlık sicilini unutturmak ve gündemde kalabilmek için sıklıkla MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırıyor. Her defasında ağzının payı verilip gönderilse de, bir türlü uslanmıyor ve utanmıyor. Bölücülerle yaptığı iş birliği sayesinde “Serok Ahmet” unvanı alan bu siyasi atığın kimler tarafından ve ne için siyasette tutulmak istendiği artık Türk milletinin malumudur. “Gelecek” adıyla kurdurulan partinin, aslında ülkeyi “gerecek” aparat olduğu da kısa zamanda ortaya çıkmıştır.

İŞLERİ GÜÇLERİ FİTNE ÇIKARMAK

Neresinden başlayıp, hangi yanlışını düzeltelim. Her cümlesi, hatta her kelimesi sorunlu, çarpık, yanlış ve kasıtlı olan açıklamalarını her defasında alıp işin doğrusu ile birlikte kendisine iade ediyoruz, ama anlayan kim? Güya Cumhur İttifakı’na nifak sokacak. Bu ülkenin varlığının, birliğinin, geleceğinin teminatının Cumhur İttifakı olduğunu çok iyi biliyor. Bu ittifak devam ettikçe ne kendisinin, ne kendisini bu hazin sicile rağmen sahaya sürenlerin hiçbir şansının olmadığının ve olmayacağının da farkında. Bütün zillet güruhu gibi, o da ümidini bir olağanüstülüğe, bir kaos ve kriz ortamına bağlamış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 130 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 369 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar