Şerden himmet bekliyorlar

Türk milletinden alamadıkları iktidarı kriz ve kaosta aradılar, olmadı. Şimdi de şer güçleri ile ittifak edip, onlara yatırım yaparak bir yere varabileceklerini zannediyorlar. Söylenebilecek tek şey var: Yazıklar olsun!

Zillet ortaklarının son dönemde iyice zıvanadan çıktığını ve tamamen tahribata yöneldiğini ibretle izliyoruz. Bir taraftan Cumhur İttifakı içinde fitne çıkarmak için akıllarına gelen her yola başvuruyorlar, diğer taraftan hükümeti yıpratabilmek adına Türkiye’yi hedefe koyuyorlar. Öyle bir Türkiye profili çiziyorlar ki, “biz mi başka ülkede yaşıyoruz, bunlar mı başka bir yerden bahsediyorlar?” diye sormaktan kendimizi alamıyoruz. Her şey yanlış, her şey kötü, batmışız, bitmişiz, yanmışız da haberimiz yok. Bir tek onlar doğru, onlar haklı.

ŞİMDİ DE AŞIYA TAKTILAR

Dünyanın başka bir yerinde kendi ülkesine, kendi milletine bu kadar yalan söyleyebilen, iftira ve karalamada gelecek arayan bir başka muhalefet anlayışı var mıdır, hiç zannetmiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 369 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar