Sayın Bahçeli'nin önerileri hayata geçirilmeli

Türkiye’nin 7 düvele karşı amansız bir beka mücadele veriyor olması, iç meselelerini bir kenara bırakmayı gerektirmiyor. Hayat devam ediyor ve Türk milleti olarak her sorunun üstesinden gelecek donanımımız da, cesaretimiz de, gücümüz de var.

Türkiye’nin 7 düvele karşı amansız bir beka mücadele veriyor olması, iç meselelerini bir kenara bırakmayı gerektirmiyor. Hayat devam ediyor ve Türk milleti olarak her sorunun üstesinden gelecek donanımımız da, cesaretimiz de, gücümüz de var. Önemli olan, neyi ne zaman yapacağımızı iyi bilmek ve alacağımız yerinde ve isabetli kararlarla hem “lider ülke” olma yolunda hızımızı arttırmak, hem de daha huzurlu ve güvenli bir hale gelmektir.

HER ZAMAN ÇÖZÜM ÖNERİYOR

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı her sorunla ilgili son derece isabetli tespitler yapıyor, çözüm önerileri sunuyor ve yol gösteriyor. Türk milletinin beklenti ve taleplerinin de bir yansıması olan bu tespit ve önerilerin hayata geçirilmesinin Türkiye’yi her zaman rahatlattığına akıl ve izan sahibi herkes şahittir. Sayın Bahçeli, TBMM’nin tatilde olduğu dönemde de bazı tekliflerde bulundu. Yeni dönemde bunların milli iradenin onayı ile şekillenip yürürlüğe girmesinin faydalı olacağını söyledi. Kaldı ki, bu önerilerin haklılığı ve isabeti kısa zamanda ortaya çıktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar