Onursuzluğun kuyruğuna girenler

Korkakların, fitnebazların, dümencilerin, düzencilerin, kudurmuş emellerin, sap yiyip saman öğütenlerin bir hayli fazla olması, durumdan vazife çıkararak emperyalistlerin desteğini almak için onursuzluğun kuyruğa girmeleri bir şeyi değiştirmeyecektir.

Türk milletinden hiçbir zaman iktidar alamayacaklarını çok iyi bilen zillet güruhu, ABD’de Biden’ın Başkan seçilmesi ile birlikte ümitlendi. Malum Biden, Türkiye’de darbelerle iktidar değiştirmenin artık mümkün olmadığını söylemiş, “Bence ona (Erdoğan’a) çok farklı bir yaklaşım uygulamalıyız. Muhalif liderleri desteklediğimizi açıkça göstermemiz lazım” demişti. Zillet ortakları, “Biden Başkan seçildiğine göre, herhalde söylediğini yapacaktır” diye düşünüyor olmalılar ki, coştukça coşuyorlar.

BİRBİRLERİNİ TAMAMLIYORLAR

Kemal Kılıçdaroğlu boşuna mı daha sandıklar açılmadan Biden’ı tebrik edip, ne kadar mutlu ve heyecanlı olduğunu bildirdi? Nitekim, durumdan vazife çıkaran zilletin diğer unsurları da boş durmuyor. Hangi birinden başlayayım? Zillete yatırım yapıp demokrasi ve hukuk maskesi ile teröristlere özgürlük isteyeni mi ararsınız, siyaset eskilerinin aldıkları talimatla sıraya dizilmelerini mi sorarsınız, ne ararsanız var. Kimi fitne çıkarmak için akla ziyan açıklamalar yapıyor, kimi doğrudan ABD’nin müdahalesini isteyerek manda çağrılarında bulunuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar