Onlardan korkan onlar gibi olsun

Kudüs, katil devlet İsrail’in zulmüyle inim inim inlerken, zillet güruhu her şeyi bir kenara bırakıp terör partisi HDP ile kurduğu kirli ortaklığı Türk milletine kabul ettirebilmenin derdine düşmüştür....

Kudüs, katil devlet İsrail’in zulmüyle inim inim inlerken, zillet güruhu her şeyi bir kenara bırakıp terör partisi HDP ile kurduğu kirli ortaklığı Türk milletine kabul ettirebilmenin derdine düşmüştür. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, grup konuşmasında İsrail’in katliamları karşısında Türk milletinin hissiyatına tercüman oldu, yapılması gerekenleri sıraladı. Zillet güruhuna da anlayacakları dilden ders verdi.

SALGIN, ZİLLETİN ORTAĞI

Kovid-19 salgını bütün dünyanın olduğu gibi, ülkemizin de öncelikli meselesi ve grup konuşmasının da gündeminde yer aldı: “Türkiye salgının ateşini söndürmek maksadıyla muazzam bir direnç gösterirken, arkadan dolaşıp yapılan onca muhterem hizmeti karalamaya, insanüstü çalışmaları kötülemeye niyetlenmek namuslu siyaset hâli, utanma duygusu olan siyasetçi vasfı olamayacaktır. Maalesef CHP’nin, İP’in ve diğerlerinin sakat, şaibeli ve sarsak muhalefet argümanları arasında Kovid-19 da yerini almıştır. Zillet ittifakı, yeni ortak gördüğü bulaşıcı hastalıktan nemalanma sırasına girecek kadar basiretini kaybetmiştir. Türkiye normalleştikçe zillet anormalleşecek ve kaybedecektir.”

SOLUĞU İZMİR’DE ALIRIZ

Kurtuluşun ve kuruluşun yolunu açan 19 Mayıs 1919’un 102’nci yıl dönümündeyiz. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun. Bu güzel bayramda Türk ve Türkiye düşmanları şu uyarıları hiçbir zaman unutmamalıdırlar: “Ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye’yi tarihin gerisine düşürmeye kimsenin gücü de, nefesi de yetmeyecektir. Çünkü ilk adımın ruhu maşeri vicdanda hâlâ kor gibi durmaktadır. Gerekirse 102 yıl önceki adımı bir kez daha atarız, yeniden Kocatepe’ye karargâh kurarız. Gerekirse Dumlupınar’a kadar aşkla koşar, namertlere kafa tutarız. Yetmezse soluğu İzmir’de alırız, önümüze kattığımız ne kadar hain, bölünmemizi bekleyen ne kadar şiddet ve şekavet yuvası varsa denize dökeriz.”

CHP, HDP’NİN ARKA BAHÇESİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar