Önce Vatan

Türkiye'nin uzun yıllardır başındaki en büyük bela hiç şüphesiz terördür. Bu kanlı belayı defetmek için 37 yıldır canımızla, malımızla amansız bir mücadele verdik ve hala da buna...

Türkiye'nin uzun yıllardır başındaki en büyük bela hiç şüphesiz terördür. Bu kanlı belayı defetmek için 37 yıldır canımızla, malımızla amansız bir mücadele verdik ve hala da buna devam ediyoruz. Bu dünyada vatanımızın ve bayrağımızın dışında terörle mücadelede verdiğimiz canların bedelini karşılayacak hiçbir değer yoktur. Tesellimiz, şehitlerimizin Peygamber efendimize komşu olacak olmalarıdır. Bunun yanında trilyon dolarlar harcadık. Kaybettiklerimiz bu milletin evlatları, bu ülkenin değerleridir.

SİCİLLERİ KANLA YAZILI

PKK, YPG, PYD aynı şeydir. HDP bunların siyasi koldur ve hepsi teröristtir. FETÖ işbirlikçileridir ve tamamı çok ciddi ve ivedi bir milli güvenlik sorunudur. Bu kanlı katiller için hiçbir insanlık değeri söz konusu değildir. Yularları başkasının elindedir. Kalleşlik ve kahpelik en iyi bildikleri şeydir. Sicilleri kanla yazılıdır. Ağzı süt kokan bebeklerimizi öldürdüler. Analara, bacılara, babalara, dedelere, ninelere kıydılar. Asker demediler, polis demediler, korucu demediler, hepsine en küçük tereddüt geçirmeden saldırıp kurşun sıktılar. Çocukları yetim, gelinleri dul bıraktılar. Şehirlerimizde canlı-cansız bomba patlattılar, silah ve uyuşturucu kaçaklığı yapıp asayişsizliği ve güvensizliği derinleştirmeyi amaçladılar. Yine şehirlerimizde çeteler kurup haraç toplamayı denediler. Ya pusu kurdular ya da sırttan vurdular. Arkasından insan hakları dediler, özgürlük masalına sığındılar.

HDP İLE ORTAKLIK TERÖRLE İŞBİRLİĞİDİR

Artık her ne pahasına olursa olsun terörü bu ülkenin gündeminden çıkarmak zorundayız. Tahammülümüz kalmamıştır. Akıl ve izan sahibi olan, bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunan, ahlak ve vicdanını öne çıkaran herkes bu mücadeleye destek vermek zorundadır. Sorun da buradan çıkmaktadır. Zira, bizim zillet dediğimiz ittifakın ortakları ne yazık ki, aynı kararlılığı göstermedikleri gibi, birkaç oy uğruna sadece PKK değil FETÖ terörünü ya görmezden geliyorlar veya doğrudan işbirliği yapıyorlar. Bu cümleyi özellikle ve altını çizerek kuruyorum. Zillet HDP’yi merkezine almış bir ittifaktır. HDP terörün ta kendisidir. Dolayısı ile HDP ile işbirliği yapmak, teröre ortak olmaktır. Kaldı ki, bu kadarla da bitmiyor. Zilleti oluşturan partilerin liderleri ve sözcüleri beyanları ile de PKK ve FETÖ’ye sahip çıkıyorlar.

HEPSİ İSPATLI ŞAHİTLİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar