Ne utanıyorlar, ne vazgeçiyorlar

Terör örgütünü merkezine almış ve onun taleplerine göre siyaset üreten, Anayasa hazırlayan bir ittifaktan Türkiye’ye fayda geleceğini düşünmek bile derin bir gaflettir.

Türk milletinden başka her yerden, herkesten ve her şeyden himmet bekleyen zillet güruhu, bütün hesaplarının boşa çıkması, bütün ümitlerinin kırılması karşısında tam bir çılgınlık, hatta çıldırmışlık yaşıyor. Ne yapacaklarını, neye sarılacaklarını şaşırmış durumdalar. Kızgınlıkla, kırgınlıkla, çaresizlikle kendilerini kaybediyorlar. Bu hazin durumları gerçek yüzlerinin ortaya çıkmasını da sağlıyor.

DAHA NE OLMASI GEREKİYOR?

Zillet güruhu içinde siyaset yapanların her biri ayrı bir gaflet, delalet, hatta ihanet olan değerlendirmelerine, açıklamalarına alıştık. PKK’da, FETÖ’de ve olağanüstülüklerde iktidar arayan bir anlayıştan söz ediyoruz. Ortaklık kurdukları, birlikte Anayasa hazırladıkları HDP’nin nasıl bir terör yatağı olduğunu zaten biliyorduk. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 369 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar