Mitil böyle atılır

Sayın Bahçeli bizzat İstanbul için sahaya inmiştir. Ankara’dan yola çıkması bile büyük bir heyecan uyandırmış, dengeleri değiştirmiştir. Gazetemiz TÜRKGÜN’ü ziyareti bizim için büyük bir şeref olmuştur.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için artık son viraja girilmiştir. Hiç şüphesiz bu seçimlerin kilit partisi MHP’dir. Cumhur ittifakı içinde olması, Türk milleti için olduğu kadar İstanbul ölçeğinde de büyük bir güven kaynağıdır.Bütün teşkilatları ile İstanbul’da çok yoğun bir faaliyet yürütülmektedir. Sayın Bahçeli’nin deyimi ile mitil atılmıştır ve bu çaba karşılık bulmuştur.

CHP ADAYINDAN HANGİ TEMİNATI ALDILAR?

Sayın Devlet Bahçeli, İstanbul seçimlerine özel bir önem veriyor ve farklı bir anlam yüklüyor. Bunun sebebi CHP ve yancılarının bozuk sicilleri ile birlikte 31 Mart’ta sandıklardaki şaibe, usulsüzlük ve oy hırsızlıkları ve bunları yapanların arkasındaki malum güçlerdir. Başta PKK ve FETÖ gibi terör örgütleri olmak üzere, içeride ve dışarıda bu ülke ve milletle meselesi olanların alayı CHP adayını desteklemekle kalmamış, kendi imkanları ölçüsünde her türlü yardım ve destek için harekete geçmişlerdir. Sadece bu kadarı bile nasıl büyük bir tehditle karşı karşıya kaldığımızı anlamaya yeterlidir.Bu şer cephesi CHP adayından ne bekliyor, ne istiyor, hangi teminatı alıyor da, bu kadar kendini parçalıyor? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar