Malumun ilanı

Millet ittifakına neden zillet dediğimizi hala anlamayan varsa, CHP’li Dursun Çiçek’in son açıklamaların baksınlar. Ne kadar doğru, ne kadar haklı, ne kadar isabetli bir tanımla yapıldığını...

Millet ittifakına neden zillet dediğimizi hala anlamayan varsa, CHP’li Dursun Çiçek’in son açıklamaların baksınlar. Ne kadar doğru, ne kadar haklı, ne kadar isabetli bir tanımla yapıldığını, bunların bu ülkeye zilletten başka bir şey veremeyeceğini bir defa daha net olarak görür ve anlarlar. Kaldı ki, Dursun Çiçek’in devri iktidarlarında HDP’ye bakanlık verileceğini itiraf etmesi, bizim için sürpriz de değildir. Bu kirli ortaklığın, bu ülke ve milletle meselesi olanların yardım, destek ve yönlendirilmesi ile kurulduğunu, kriz, kaos, yıkım ve ihaneti hedeflediğini daha önce defalarca, ispat ve şahitleri ile yazdık ve anlattık. Böyle bir ihaneti şimdiden planlamış olmaları da kendi sicillerine son derece uygundur.

KANDİLLİLERİ RAHATSIZ ETMİYORLAR

Merkezinde PKK uzantısı, ASALA destekçisi, FETÖ bağlantılı terör partisi HDP’nin yer aldığı bir ittifaktan bu ülke ve milletin faydasına bir şey bekleyen varsa, şaşarım. Zilleti oluşturan partilerin hiçbirisi bugüne kadar bu terör partisi HDP’nin ittifakları ile bir ilgi ve bağlantısının olmadığını söyleyememişlerdir. Sıkıştıkları durumlarda ilişki ve ortaklarını güya yalanlayıp inkar ederken bile etrafından dolanarak Kandillileri rahatsız etmemeye, kravatlı teröristlere dokunacak bir cümle kurmamaya her zaman özen göstermişlerdir. Zira, biraz ölçüyü kaçırdıkları durumlarda da, hemen uyarılmış, restle karşılaşmışlardır ve gerekli ayarların yapılması ile kaldıkları yerden devam etmişlerdir. Bu artık kendi geçmişini inkar ederek hızla HDP’lileşen CHP için de böyledir, zilletin küsuratı mini ortak İP için de aynen geçerlidir. Zillete ilave edilen FETÖ’nün Deva’sını, PKK’nın Gelecek’ini de bunlara dahil edebilirsiniz.

PROTOKOL YAPMIŞ OLABİLİRLER

Malum bunların bir ajansları var. Zilletin içinde kime ne görev düştüğünü bu ajans belirliyor. Bunu da bizim iddiamız değil, bizzat kendi itiraflarıdır. Ajans ne der, neyi uygun görürse, ona göre hareket edeceklerini bizzat kendileri bütün Türk milletinin huzurunda itiraf etmişlerdir. Kuvvetle muhtemeldir ki, zilletin iktidar olması durumunda hükümeti de bu ajans kurup, görev dağılımını da ona göre yapacaktır. Yine zilletin kirli ortaklığı kurulurken, bütün bunların bir protokole bağlanmış olmasının da yüksek ihtimal olabileceğinin altını çizelim. Kaldı ki, bunun örneklerini biz ele geçirilen beledilerde gördük. Terör partisi HDP’ye diyet ödemek birinci ve değişmez öncelikleri olmuştur. Ekrem İmamoğlu HDP’yi memnun etmeyi, belediye başkanlığının en önemli, en ivedi, en öncelikli meselesi haline getirmiştir. HDP’ni ne zaman ve nerede bir sıkıntısı olursa, herkesten daha önce oraya koşup, elinden gelen her şeyi yaptığına bütün Türk milleti şahittir.

AJANS VE BİDEN KESİŞMESİ 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar