Kutlu gün

Milliyetçi Hareket Partisi 13’üncü Olağan Büyük Kurultayı bugün gerçekleşiyor. Bir önceki kurultay da 18 Mart’ta, yani Türk milleti için çok özel bir gün olan Çanakkale Deniz Zaferi’nin...

Milliyetçi Hareket Partisi 13’üncü Olağan Büyük Kurultayı bugün gerçekleşiyor. Bir önceki kurultay da 18 Mart’ta, yani Türk milleti için çok özel bir gün olan Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünde yapılmıştı. Bir taraftan dünya tarihinin akışını değiştiren, 7 düvele ve onların sınırsız imkânlarına karşı yapılmış, insanoğlunun yeryüzünde gördüğü ve görebileceği en şanlı, en muhteşem, en görkemli direnişin, Çanakkale’nin geçilemeyeceğini kâinatın yüzüne haykıran eşsiz destanın 106’ncı yılını kutluyoruz, diğer taraftan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığının, birliğinin ve geleceğinin teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin özel gününe tanıklık ediyoruz.

MHP, KURTULUŞ SAVAŞI’NI VEREN İRADENİN ADIDIR

MHP bu milletin özü, ülkenin çelik çekirdeği, vatanın bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. MHP’siz bir siyaset düşünülemez. MHP ile meselesi olanın, mutlaka Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti ile sorunu vardır. Hain planlarının, alçak hedeflerinin önünde büyük ve aşılmaz bir engel gördükleri için karalıyor ve saldırıyorlardır. Ancak, ne düşündüklerinin, ne dediklerinin, ne yaptıklarının hiçbir hükmü yoktur. Türk milleti ne zaman sıkışsa, ne zaman tehdit ve tehlikeyle karşılaşsa, sarıldığı dal, hep milli benliği olmuştur. MHP Türk milletinin milli benliğidir. Kurtuluş Savaşı’nı veren, Cumhuriyeti kuran iradedir.

OYUNLAR HİÇ BİTMİYOR

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı yaklaşırken, gördüklerimiz, yaşadıklarımız, karşılaştıklarımız ve karşılaşacaklarımız bir asır öncesinden çok da farklı değildir. Türk’ün bu topraklardaki varlığına yönelik saldırılar, bizi içeriden çökertmek için yapılan hain planlar, etrafımızda oluşturulan kanlı çember yine aynı yerlerden idare ediliyor, yine aynı ellerle hayata geçiriliyor. Şartlar değişiyor, yıllar geçiyor ama üzerimizdeki oyunlar hiç bitmiyor. Dün donanmalarıyla, kurdukları kanlı ittifakla, Haçlı ordularıyla üzerimize geldiler; bugün maşalarıyla ve o maşalara sağladıkları sınırsız imkânlarla şanslarını deniyorlar. Dün zırhı, çeliği, topu, tüfeği devreye soktular; bugün terörü, içimizdeki hainleri ve onların görünen ve görünmeyen uzantılarını kullanıyorlar. Dün bu kanlı emellerine ulaşabilmek için Mustafa Kemal’i engel görüyor, onu yok etmek için kumpaslar kuruyorlardı; bugün de Cumhuriyetinin teminatı olan Türk milliyetçileri ve Ülkücüler için fitne tohumları ekip, sonra da dönüp hasat yapmaya çalışıyorlar.

52 YILLIK ULU ÇINAR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar