Kudüs siyonist kumpaslara esir bırakılamaz

İsrail, mübarek Ramazan ayında, hem de Kadir gecesinde yine, alçaklığın, zalimliğin, işgal ve katliamın zirvelerinde dolaşıp, Kudüs’te terör estirdi. İşgal altındaki Doğu Kudüs’te...

İsrail, mübarek Ramazan ayında, hem de Kadir gecesinde yine, alçaklığın, zalimliğin, işgal ve katliamın zirvelerinde dolaşıp, Kudüs’te terör estirdi. İşgal altındaki Doğu Kudüs’te, Şeyh Cerrah Mahallesi› nde yaşayan Filistinlilere yönelik zorunlu göç tehdidi ve Mescid-i Aksa›da ibadet etmek isteyenlere yönelik saldırılarılar dayanılmaz noktalara ulaştı.

BEBEKLERİ KATLEDİYOR

İsrail bir terör devletidir. Katliam yapmak, zulmetmek, soykırıma yönelmek İsrail’in genlerinde vardır. Bu devlet görünümlü terör odağı, medeni dünyanın yüzkarası, insanlığın başının belasıdır. Bebekleri bile öldürmekte en küçük bir tereddüt göstermez, kendilerinden olmayana hiçbir şekilde hayat hakkı tanımazlar. Türk milleti gibi dünyaya nizam vermiş, 3 kıtaya huzur ve barış götürmüş bir toplum, ahlaksız, şerefsiz bir iftira ile soykırımla suçlanmak istenirken, İsrail gibi dünyanın gözleri önünde zulmün, gözyaşının, katliamın ta kendisi olmuş bir devlete sessiz kalınması, nasıl bir kirli dünya düzeni kurulduğunun da ispatıdır. Bu böyle devam etmez, edemez.

ETNİK TEMİZLİK YAPIYORLAR

Kan, zulüm, gözyaşı, katliam, soykırım bugünkü batı dünyasının varlığının temelidir. İşgal ve istilalar böyle yapılıyor, emperyalizm bu yöntemi kullanarak ilerliyor. Gözlerine kestirdikleri yere, önce huzursuzluğu götürüyor, içerden karıştırıyorlar. Sonra yerleşiyor ve ele geçirmeye başlıyorlar. Öldürerek, yok ederek, zulmederek, soykırım uygulayarak da temizlik yapıyor ve kök salıyorlar. İsrail’in şu anda yaptığı budur. Kadim Filistin topraklarında adım adım etnik temizlik yapıyor ve yerleşiyor. Bu da yetmiyor, kutsallarımıza saldırıyor.

İSLAM ÂLEMİNİN PERİŞANLIĞI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 369 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar