Kirli ittifak seçimlerle sınırlı değil

Bütün gelişmeler zillet ittifakının seçimlerle sınırlı olmadığını, bazı belediyelerin el değiştirmesinin verdiği cesaretle, çok daha ileri götürüleceğini gösteriyor.

Zillet ittifakının PKK uzantısı HDP ile seçim ittifakı kurmasının, ülkemizi ne tür tehdit ve tehlikelerle karşı karşıya bıraktığı, seçim sonrasındaki gelişmelerle birlikte daha da netleşmiştir. Bütün gelişmeler bu kirli ittifakın seçimlerle sınırlı olmadığını, bazı belediyelerin el değiştirmesinin verdiği cesaretle, çok daha ileri götürüleceğini gösteriyor. Özellikle CHP, PKK uzantıları ile kurduğu yıkım ortaklığını artık gizleme gereği dahi duymadığı gibi, aleni şekilde övmeye ve daha da ileri götürmeye başladı. İP ise, PKK uzantıları ile kolkola yürümeyi ve CHP’ye yancılık etmeyi, kısa siyasi ömrünü sığdırmış olarak tarihe geçecektir.

KRİZ VE KAOS ARIYORLAR

Kemal Kılıçdaroğlu, boşuna her şeyi göze alarak Çubuk’a gitmemiş. Neyi, nasıl kullandıklarına bakınca, tezgahın neden kurulduğu da ortaya çıkıyor. PYD’yi terör örgütü görmeyip, bize saldırmayacağını dünyaya ilan eden birinin, bu katil güruhunun şehit ettiği bir kahramanımızın cenazesine ısrarla katılmak istemesini iyi niyetle izah etmeye çabalamak, aklımızla alay etmektir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar