Kılıçdaroğlu'nun sihirli formülleri!

Malum, bu ülkenin CHP diye bir partisi, onun da Kemal Kılıçdaroğlu adında bir genel başkanı var. Siz bakmayın, “Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partiyiz” demelerine. Ne Atatürk’le, ne Cumhuriyet’le...

Malum, bu ülkenin CHP diye bir partisi, onun da Kemal Kılıçdaroğlu adında bir genel başkanı var. Siz bakmayın, “Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partiyiz” demelerine. Ne Atatürk’le, ne Cumhuriyet’le, ne Türk milletiyle hiçbir ilgi ve alakaları kalmamıştır. Bugünkü varlık sebepleri nerede bir Türk düşmanı varsa, Türkiye Cumhuriyeti devletinin varlığı kimi rahatsız ediyorsa onlarla ortaklık kurmak, işlerini kolaylaştırmak ve yıkım için bütün imkânlarını seferber etmektir. Bu cümleyi asla bir siyasi değerlendirme olarak kurmuyoruz. Olanı, yaşananları, kendi söylediklerini ve yaptıklarını hatırlatıyoruz. Nitekim, böyle olduğu içindir ki, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletiyle meselesi olan herkesin ümidi hâline gelmişlerdir. FETÖ’den PKK’ya kadar bütün terör örgütlerinin de, Mavi Vatan’dan rahatsızlık duyan Yunanistan’dan Fransa’ya bütün ülkelerin de, Türkiye’nin kendi savunma sanayisini geliştirmesini açık şekilde istemeyen ABD’nin de CHP ve yancılarını koruyup kollaması, övüp desteklemesi bu söylediklerimizin kesin ve belgeli ispatıdır.

FAYDALI HER ŞEYE İTİRAZ ETTİLER

Sicilleri ortadadır. Bu ülkenin hayrına olacak her ne varsa, mutlaka karşısına dikilir, zorluk çıkarır, bozmak için ellerinden geleni yaparlar. Zeytin Dalı’ndan Fırat Kalkanı’na, Barış Pınarı’ndan Gara’ya kadar terörü bitirmek için yapılan bütün harekâtlara PKK ve PYD’den önce CHP karşı gelmiş, karalamış ve hatta hesap sormaya kalkışmıştır. Mavi Vatan’ımızı teminat altına alan her girişime Yunanistan, Rum Kesimi ve Fransa’dan önce “Ne işimiz var Libya’da?” diyerek CHP itiraz etmiştir. S-400’leri niye aldığımızı ilk sorgulayan CHP’dir. Tank Paleti Fabrikası üzerinden ülkemizin savunma sanayiindeki yüksek başarılarına kara çalan ilk odak ne acıdır ki, yine CHP olmuştur. Türkiye’yi geçtik, Azerbaycan’ımızın Ermeni işgalindeki topraklarını kurtarmak için başlattığı harekâta Paşinyan’dan önce CHP sözcüleri karşı çıktı.

CİDDİYE ALINACAK HİÇBİR ÖNERİLERİ YOK

Akla şu soru gelebilir. CHP gibi bir partinin bu ülke ve millet için hiç mi faydalı bir tarafı yok? Bu sorunun cevabını her ortamda biz de arıyoruz. Hatta bu köşeyi takip eden bütün okuyucularım bilirler ki, zaman zaman bu konuda sorgulamalar da yapıyoruz. Ancak, biz duymadık, görmedik ve bilene duyana da rastlamadık. Ekonomiden teröre, dış politikadan eğitime, yargıdan sağlığa kadar aklınıza ne gelirse, CHP veya yancılarından aklı başında, bu ülke gerçeklerine uygun, heyecan veren bir değerlendirme, farklı ve iddialı bir bakış açısı duyan varsa beri gelsin. Kılıçdaroğlu zaman zaman çıkar, bazı konularda madde madde öneriler sıralar. Sonra bir bakarsınız ki, bunların neredeyse tamamı ya uygulanmıştır, ya zamanı geçmiştir veya meselenin özüyle hiçbir ilgisi ve alakası kalmamıştır.

MUHTARLARA ÖZEL KALEM!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar