Kılıçdaroğlu bile aday!

Zilletin ne kadar boş ve lüzumsuz işlerle vakit kaybettiğini anlamak için, azıcık geri çekilip bu bloku oluşturan partilerden gelen açıklamalara bakmak ve birbirleriyle olan münasebetlerini izlemek yeterli olacaktır....

Zilletin ne kadar boş ve lüzumsuz işlerle vakit kaybettiğini anlamak için, azıcık geri çekilip bu bloku oluşturan partilerden gelen açıklamalara bakmak ve birbirleriyle olan münasebetlerini izlemek yeterli olacaktır. Türkiye’nin bu kadar meselesi var, dünya Kovid salgını girdabında kıvranıyor ama bunlar akıntıya kürek çekip, kendi aralarında yaptıkları kısa paslaşmalarla vakit geçiriyor. Türk milletine bir ümit, bir heyecan veremedikleri gibi, bir de ayak bağı oluyorlar.

SADECE ŞAMATA YAPIYORLAR

Hadi bir şey üretemiyorsunuz, bari biraz ciddi olun, biraz ağırbaşlı davranın ki, hiç olmazsa bir saygınlığınız artsın. İçi boş şeylerle, asılsız dedikodularla, şamata yaparak oyalanmak size yakışıyor olsa da, Türk milletini bu kadar hafife almayın. Bu kadar parti bir araya geldiniz, gündem oluşturduğunuz, haklı çıktığınız, ümit verdiğiniz istisna cinsinden de olsa bir tek örnek gösterin. Mumla arasanız bulamazsınız. Aynı ezberi biri bırakıyor, diğeri devam ediyor. Bir de anlamadan, dinlemeden, ne olduğuna bakmadan her şeye itiraz ediyorlar. 128 milyar dolar diye bir şey tutturdular. Kısa zaman içinde anlaşıldı ki, bunu da birileri hazırlayıp ellerine vermiş. Onlar da açıp Merkez Bankası kayıtlarına bile bakmadan üzerine atlayarak servise sokmuşlar. Ancak, yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış, bunların ki o kadar da sürmedi. 104 amiralin bildirisinde kulaklarının üzerine yatıp, Merkez Bankası gibi bir temel kurumu ve devletin işleyişini sorgulamak kelimenin tam anlamıyla rezilliktir.

BİR PARTİ BU KADAR MI SAVRUK OLUR?

Bir ara da erken seçim türküleri söyleyip dolanıyorlardı. Kendileri yazıyor, kendileri oynuyor. Ne ciddiye alan var, ne sözlerine kulak veren bulunuyor ama onlar bildiklerinden şaşmıyorlar. Konuştular, anlattılar, iddia ettiler, tarih verdiler ama sonra baktılar ki kimsenin oralı olduğu yok, susup oturdular. Bir siyasi parti, hem de CHP gibi Türk siyasetinin köklü partisi bu kadar mı uçuk, savruk, dengesiz olur? Yaşananlardan, Türk milletinin verdiği derslerden hiç mi bir şey almıyorsunuz? Kendinize çekidüzen verip, hiç olmazsa biraz ciddiyet kazanmanız için daha ne olması gerekiyor?

HERKES ADAY!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar