Kemal, Meral, Macron, Miçotakis aynı frekansta

Yeni hükümet sistemi ve Cumhur ittifakının ivmesiyle Türkiye, hızlı biçimde dünya liginde etkin, saygın, belirleyici ve oyun kurucu bir seviyeye ulaşmıştır. Sayın Cumhurbaşkanının...

Yeni hükümet sistemi ve Cumhur ittifakının ivmesiyle Türkiye, hızlı biçimde dünya liginde etkin, saygın, belirleyici ve oyun kurucu bir seviyeye ulaşmıştır. Sayın Cumhurbaşkanının katıldığı Milli Uzay Programı’nın tanıtımında bulunduk. Açıklanan hedefler ümit ve heyecanımızı daha da arttırdı. Bu ülkenin bir ferdi, bu milletin evladı olmaktan bir defa daha gurur ve onur duyduk. Artık uzayı hedeflemiş, 2023’de Ay’a ayak basmak için kolları sıvamış bir ülkeyiz. Elbette sorunlarımız var ve bunların çözülmesi için de bütün imkanlar seferber edilmektedir. Birlik ve beraberliğimizle üstesinden gelemeyeceğimiz mesele yoktur ve kısa zaman içinde çok daha iyi, çok daha ileri bir seviyeye geleceğimizden en küçük bir kuşkumuz bulunmamaktadır.

ÇILGINA DÖNDÜLER

Türkiye’nin bu durumunun ülke ve millet düşmanlarını çok rahatsız ettiğinin farkındayız. Kelimenin tam anlamıyla zıvanadan çıkıyor ve yolumuzu kesebilmek için şeytani planlar yapıp devreye sokuyorlar. Artık kendilerini gizleme gereği bile duymadan açıktan saldırıyor ve güya tehdit ediyorlar. Sözde müttefikimiz olan ABD’nin açık bir düşmanlık içinde olduğunu ibretle izliyoruz. Türkiye’nin kendi kararlarını alması ve uygulaması, milli güvenliğini kendi imkanlarıyla ve kimseye minnet etmeden sağlaması, savunma sanayini geliştirip dünyada söz sahibi olması, hak ve hukukunu korumakta ki kararlılığı karşısında çılgına döndüler. Bütün Türkiye düşmanları, ABD’nin yeni Başkanı Biden’ın bize karşı daha saldırgan, daha düşmanca bir tavır almasını istiyor ve bunun için üzerinde bir baskı oluşturmaya uğraşıyorlar.

ZAVALLI MACRON VE MİÇOTAKİS

Türkiye ile meselesi olan diğer ülkelerin de durumu farklı değil. Fransa’nın başındaki Macron denilen adam resmen kudurmuş vaziyettedir. Türkiye ile yatıp kalkıyor. Kendi kirli ve kanlı geçmişine bakmadan Türkiye’yi karalamaya çabalıyor. İçi boş tehditler savurup, güya bize gözdağı vermek istiyor. Yunanistan’ın zavallı durumunu da kullanarak, karşı bir cephe oluşturmak için her yolu deniyor. Karabağ’da, Libya’da, Akdeniz’de, Kıbrıs’ta, Ege’de, Suriye’de ve her yerde karşımıza çıkıyor, ama ne elinden bir şey geliyor, ne de ciddiye alınıyor. Yunanistan deseniz, ayrı bir tiyatro. Askerinin ayağına bot alacak hali kalmamış, Türkiye’ye meydan okuyor. Miçotakis denilen zavallı adam ülkesinin perişan halini bir kenara bırakmış Türkiye’ye ayar verme cüretinde bulunuyor. Ancak, söylediklerine ne inanan, ne de dikkate alan var. Onların havlamalarına aldırmadan ve hak ettikleri cevap verilerek, Türk kervanı yoluna devam ediyor.

HEPSİ AYNI FREKANSTA

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar