Kapatma davası süratle açılmalı

Artık her şey ortadadır ve hiç kimse demokrasi ve özgürlük kisvesiyle HDP denilen terör partisini ve 6-8 Ekim şiddet olaylarının faillerini aklamaya, haklı çıkarmaya kalkışmamalıdır. Buna yeltenen kim varsa, suça iştirak etmiş sayılacaktır.

ABD’de sadece 4 saat süren boynuzlu Kongre baskınında demokrasi aslanı kesilenlerin, Türkiye’deki bölücü teröristlerin yaptıklarına, 6-8 Ekim’deki kalleş başkaldırı girişimine ve bunu organize eden kravatlı teröristlere sahip çıkmaları veya en azından sessiz kalmaları bir çifte standardın ötesinde, açık bir şerefsizliktir. Terörü görmezden gelmek, teröristlerin ihanetlerini demokrasi ve özgürlük gibi kavramlarla temize çıkarmaya çalışmak teröre ortak olmaktır. CHP ve yancılarının sicilleri bu tür kirli ve karanlık ortaklıklarla doludur.

TERÖR BÜTÜN UNSURLARIYLA YOK EDİLMELİ

Türkiye son yıllarda doğru ve kararlı bir tavır almış, terörle mücadelede üstün bir başarı sağlamıştır. Eli silahlı katiller dağlarda, şehirlerde, saklandıkları inlerinde ve kaçabildikleri her yerde hak ettikleri şekilde cezalandırılmış ve sonları neredeyse getirilmiştir. İçişleri Bakanımız terörist sayısının 300’e kadar indiğini açıklamıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar