Kandil’in yancıları kime ne anlatıyor

Yarın çok önemli, çok kritik bir seçim yapılacağı, sonucun belediye başkanlığını aşan etkileri olacağı muhakkaktır. İstanbul seçmeninin CHP ve yancılarının bu kirli oyununa daha fazla izin vermeyeceğine inanıyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin önemini, günlerdir yazdığımız yazılarda, katıldığımız televizyon programlarında anlatmaya çalışıyoruz. Çok önemli, çok kritik bir seçim yapılacağı, sonucun belediye başkanlığını aşan etkileri olacağı muhakkaktır. Bu ülke ve milletle meselesi olanlar pusuda beklemektedirler. Son 24 saatin içindeyiz. Her oy kıymetlidir, her oy değerlidir ve en küçük bir fire verilmemelidir. Her kapı çalınmalı, seçmen niteliği kazanmış herkesin oyu istenmeli, tereddüdü olanlar ikna edilmelidir ve bu yapılmıştır.

 TERÖRİSTLERİN YANCILARI

Görüşümüz, düşüncemiz budur ve bunu hayata geçirmek için bütün imkanların seferber edilmesi meşrudur, haklıdır ve isabetlidir. Bunlar aynı zamanda vicdanın da, hukukun da, demokrasinin de, ülke menfaatlerinin de gereğidir. Buraya kadar olanda bir sorun yoktur. Sorun, seçim kazanmak için terör örgütlerinin, millet ve vatan düşmanlarının şımartılması, azdırılması ve hatta meşru gösterilmesidir. CHP ve yancıları ne yazık ki, bunu yapmışlardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar