Kafkaslardan aşıldı, Türklüğe şan katıldı

Can Azerbaycan Ermenistan’ın vahşet ve soykırımla işgal edip yerleştiği ve 28 yıldır mahzun ve mağdur olan Dağlık Karabağ’daki topraklarını büyük bir zaferle geri aldı.

Can Azerbaycan Ermenistan’ın vahşet ve soykırımla işgal edip yerleştiği ve 28 yıldır mahzun ve mağdur olan Dağlık Karabağ’daki topraklarını büyük bir zaferle geri aldı. Azerbaycan Türk Cumhuriyeti’ni gönülden kutluyor, sevinçlerini coşkuyla paylaşıyoruz. Zaferleri daim olsun. Şehitlere rahmet, yaralılara şifa, gazilere hayırlı ve uzun bir ömür diliyoruz.

ZOR OYUNU BOZDU

Bu başarı içinde bulunduğumuz yüzyılın en büyük zaferidir. MİNSK grubu denilen miskinlerin oyalama çabaları Azerbaycanımızın demir yumruğuyla sona ermiştir. Zor oyunu bozmuştur. Azerbaycanımız kararlı ve kahramanca bir mücadele sergilemiş, savaş hukuku içinde kalarak karşısındaki düşmanı yerle bir etmiş ve ezmiştir. Ermenistan denilen terörist devlet, yaptığı katliamların, soykırımın ve vahşetin hesabını ağır şekilde ödemiş ve hezimete uğrayarak teslim olmak zorunda kalmıştır. Ava giderken avlanmış, bütün kanlı hesapları, bütün kirli emelleri başlarına geçirilmiştir. Ordusu mahvedilmiş, sırtını dayadığı ağababaları ve kandan beslenen diasporası ile birlikte cehennemin dibine gönderilmiştir. Paşinyan denilen zavallı soytarılıklarının, alçaklıklarının, kalleşliklerinin cezasını sadece Karabağ’da ödemekle kalmamıştır, aynı zamanda kendi halkına karşı da çekecektir. Fare gibi kaçacak delik, sığınacak bir yer aramakla meşguldür.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar