İster sahada, isterseniz masada

Olması gereken oldu, Türkiye hak ve menfaatlerini korumak için gerekli olan her şeyi yaptı ve bundan sonra da asla taviz vermeyeceğini ve gerekirse hiç çekinmeden sahada olabileceğini gösterdi.

Olması gereken oldu, Türkiye hak ve menfaatlerini korumak için gerekli olan her şeyi yaptı ve bundan sonra da asla taviz vermeyeceğini ve gerekirse hiç çekinmeden sahada olabileceğini gösterdi. Suriye’de üzerimizde oynanan kanlı oyunları bozmak için üç ayrı harekât gerçekleştirdik. Sınırlarımızın dibinde kurulması planlanan terör devletçiğine hiçbir şekilde müsaade edilmeyeceğini tepelerine vura vura anlattık. İçerideki katil teröristleri inlerinde bulup temizledik ve temizlemeye devam ediyoruz.

SURİYE MESELESİ BU ŞEKİLDE DEVAM EDEMEZ

PKK’lı teröristlere alan açmak için Esad denilen eli kanlı katil ve ABD’nin ürünü DEAŞ vahşete yöneldiler. Can derdine düşen Suriyeliler kapılarımıza dayandı ve şu anda Türkiye’nin çeşitli yerlerine dağılmış 5 milyon civarında mülteci barındırıyoruz. Ancak, bu durumun devam edemeyeceğini önce söyledik, sonra anlamadıklarını görünce iki taraflı şekilde uygulamalı olarak anlattık. Yeni mülteci akınının kaynağı olacağı anlaşılan İdlib’de inisiyatif aldık. Her ne kadar Rusya verdiği sözleri tutmasa da yeni göç dalgasına izin vermedik. Türkiye’ye gelmiş olanların asıl hedefinin Avrupa ülkeleri olduğunu, dolayısı ile bu yükün sadece bizim üzerimize yıkılamayacağını yine önce anlattık ama anlamadılar. Sonra Avrupa’ya geçmek isteyenlere yol verdik, bütün dünya ayağa kalktı. Buna rağmen hâlâ ikiyüzlü ve kalleş tavırlarını devam ettiriyorlar. Hiç çareleri yok, tıpış tıpış masaya gelip istediğimizi verecekler, aksi hâlde sonucuna katlanırlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 130 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 369 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar