İstanbul kirli ellere teslim edilemez

“Çok güzel şeyler olacak” cümlesini daha önce kim kurduysa, işin vardığı yer kayıp, terör, darbe ve ihanet oldu. Şimdi aynı sloganı kullananlar da aynı yolun yolcularıdır.

İstanbul seçimleri bir süre daha her şeyin önüne geçecek ve gündemin ana konusu olacaktır. Hatta, alınacak sonuca bağlı olarak seçim sonrasında da tartışmaların devam etmesi, kuvvetle muhtemeldir. Özellikle zillet ittifakının 31 Mart’ta yarım kalan kirli hesaplarını tamamlamak için her şeyi yapacağı, şimdiden bellidir.

Kendi içinde barındırdığı yüksek özelliklerden dolayı, İstanbul bütün siyasi partiler için büyük önem ve anlam ifade etmektedir. Dolayısı ile bu muhteşem şehrimizde sonuç alınmak istenmesi anlaşılabilir bir durumdur. Bütün mesele bu sonucun nasıl alındığı veya alınacağındadır. Ne yazık ki, zillet ittifakı milli iradeye güvenmek ve oradan destek beklemek yerine, tamamen siyaset dışına çıkarak, tezgah, kumpas, hile, şaibe, usulsüzlük ve oldu-bitti üzerinden Belediye Başkanlığını ele geçirmeye çabalıyor. Sorun da buradan çıkıyor. Bu şartlarda elde edilecek başkanlığın ne siyasete, ne İstanbul’a, ne Türkiye’ye, ne de bunu yapanlara bir faydası asla olmayacağı gibi, bir yıkım ve çöküş getirecektir.

HUKUK BÖYLE BİR ŞEY

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum