İP'in başından yeni itiraflar

Son zamanlarda İP’in başının marifetlerini hem köşe yazılarımızda, hem de haberlerimizde çok sık işliyoruz. Biz yazmaktan yoruluyoruz, ama hanımefendi ne dur biliyor, ne durak tanıyor.Akıl almaz bir şekilde hem...

Son zamanlarda İP’in başının marifetlerini hem köşe yazılarımızda, hem de haberlerimizde çok sık işliyoruz. Biz yazmaktan yoruluyoruz, ama hanımefendi ne dur biliyor, ne durak tanıyor.

Akıl almaz bir şekilde hem bizim, hem bütün Türk milletinin aklıyla alay edip, ikiyüzlülüğün ve pişkinliğin her türlüsünü hayata geçiriyor. Yalanın zirvelerinde dolaşıp, yıkım için elinden geleni ardına bırakmıyor. Hem HDP’nin mini ortağı olmayı siyasetinin merkezine yerleştirmiş, hem de bunu milletinin gözünün içine bakarak inkar edip sureti haktan görünmeye çabalıyor.

MİNARE KILIFA SIĞMADI

Haber Türk Televizyonu son dönemlerde zilletin borazanı oldu. Bu çerçevede İP’in başını özel bir programla ekrana çıkardılar. Bir siyasi parti liderinin haber kanalına çıkması son derece doğaldır.

Ancak, ibretle gördük ki, yapılmak istenen bir habercilik değil, aklama, saklama, yanıltma ve haklı çıkarma çabasıdır.

Sorulması gereken hiçbir soru sorulmadığı gibi, İP’in başının açık şekilde HDP’yi koruma ve kollama gayretini bile görmezden gelip üstünü örtmeye çalıştılar. Ancak, ne yaptılarsa minareyi kılıfa sığdıramadılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar