İçimizdeki truva atları

Ekmeği nimet sayan bir milletiz. “Komşu açken tok yatan bizden değildir” diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Yemek ne kadar bol ve çeşitli olursa olsun, ekmeksiz sofra eksiktir. Ekmek olmazsa doymayacağımızı zannederiz.

Ekmeği nimet sayan bir milletiz. “Komşu açken tok yatan bizden değildir” diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Yemek ne kadar bol ve çeşitli olursa olsun, ekmeksiz sofra eksiktir. Ekmek olmazsa doymayacağımızı zannederiz. Dostumuzla, kardeşimizle paylaşacağımız en değerli şey ekmeğimizdir. “Askıda Ekmek” bu anlayışın, bu kültürün bir yansımasıdır. Ancak gelin görün ki, bazı kansızlar MHP’nin bu kampanyasını kendi küçük hesaplarına alet etmeye kalkıştılar. Bu zavallılara en güzel cevabı, grup toplantısında MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli verdi:

Biliyoruz ki, bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Biz askıya ekmek koyduk, şu işe bakınız ki, ekmeksizler birer birer saklandıkları delikten fırlayarak ortalığa çıktılar. Manevi dayanışmayı hedefleyen, paylaşmayı önceliğine alan, empatiyi gözeten “Askıda Ekmek” kampanyamıza yüzsüzce kulp takıp kara çalanlar, utanmalarını kaybetmiş gafillerdir. Biz askıya ekmek çıkardık, deva yerine beladan ibaret olan siyasi fosiller, bazı sözde aydın ve cühela köşe yazarları seviyesizlikleriyle, sevimsizlikleriyle, yalan ve riyalarıyla sazan gibi ağa takıldılar, askıya çıktılar. Bu küstahlar, ekmeksizlikleriyle, vefasızlıklarıyla, döneklikleriyle, Türkiye düşmanlarının içimizdeki Truva atı hâlinde sivrilip milletimizin hafızasına kazınmışlardır. “Milliyetçilik askıya ekmek koymak değildir” diyen ekmeksiz, sen nereden bilirsin milliyetçiliği, ne ilgin ve irtibatın var milletle ve milliyetle? Be hey şaşkın, aşı, ekmeği, milleti, milliyetçiliği bırak da, sana talimat veren, seni kafese sokan, ayağına pranga vuran karanlık lobilere, yabancı efendilerine takla atmaya, şirinlik yapmaya devam et.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar