HDP'nin gururu İP

Bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2020’ye damga vuran olay hiç kuşkusuz koronavirüs salgınıdır. Bu salgın bütün dünyada dengeleri değiştirirken, Türkiye’de de zillet güruhunun en büyük ümidi oldu.

Bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2020’ye damga vuran olay hiç kuşkusuz koronavirüs salgınıdır. Bu salgın bütün dünyada dengeleri değiştirirken, Türkiye’de de zillet güruhunun en büyük ümidi oldu. Virüs üzerinden geliştirdikleri siyasetin vardığı yer PKK uzantısı HDP’ye tam teslimiyet oldu ki, bu muhalefet adına bir vahametin ötesinde, kabulü mümkün olmayan rezalettir.

CHP KAOSUN ADRESİDİR

CHP’nin Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte rayından çıktığı, tarihi köklerinden koptuğu, büyük ve derin savrulmalar yaşayıp millilikten uzaklaştığı ve bütün Türk ve Türkiye düşmanlarının ümidi hâline geldiği akıl ve izan sahibi herkesin gördüğü ve kabul ettiği bir gerçektir. Bu yüzden parti kendi içinde de bir kaosa sürüklenmiştir ve ne olacağı belli değildir. Önümüzdeki süreçte yeni çatlakların oluşması, Kılıçdaroğlu’nun bir defa daha ve bu defa belki de bir daha geri dönülmeyecek şekilde tartışmaya açılması ve bütün bunlara bağlı olarak ayrılmaların, bölünmelerin yaşanması kaçınılmaz görünmektedir. Kesin olan bir şey var ki, CHP bugünkü hâliyle ülkenin en büyük ve ivedi sorunu hâline gelmiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar