HDP ile işbirliği suç ortaklığıdır

Terör belasını dünyada en ağır bedeller ödeyerek yaşamış tek ülke hiç şüphesiz Türkiye’dir. Kanlı terörün her türlüsünü gördük. PKK terörüyle 35...

Terör belasını dünyada en ağır bedeller ödeyerek yaşamış tek ülke hiç şüphesiz Türkiye’dir. Kanlı terörün her türlüsünü gördük. PKK terörüyle 35 yıldır uğraşıyoruz. Yasa dışı terör örgütleri hiçbir zaman eksik olmadı. DEAŞ kalleşliğinin her türlüsüne tanıklık ettik. FETÖ ihanetinin dünya tarihinde başka bir örneği yoktur. Hepsiyle birden mücadele ediyoruz ve çok şükür ki hiçbirine göz açtırmadığımız gibi, tamamını ya bitirdik ya bitme noktasına getirdik.

TERÖR ÖRGÜTLERİ DESTEK ALIYOR

Bu kadar terör örgütü ile karşı karşıya kalmamız tesadüf değildir. Dünyada dış istihbarat desteği almadan, içeride de yardım ve yataklık edenleri bulunmadan varlığını devam ettirebilmen bir terör örgütü yoktur. Ne yazık ki, mücadele etmek zorunda kaldığımız terör örgütlerinin tamamı belli merkezlerden destekleniyor, yardım alıyor ve azdırılıyor. Kaldı ki, bunu yapanlar artık kendilerini gizlemek gereği bile hissetmiyorlar. PKK’nın sahibinin kim olduğu bellidir. PKK’nın Suriye kolu YPG-PYD açık şekilde ABD’nin güdümündedir. PKK’nın eli kanlı teröristleri Avrupa’nın bütün ülkelerinde cirit atmakta ve hem siyasi hem ekonomik faaliyetlerini sürdürmektedirler. FETÖ’nün bir ABD projesi olduğunu görmemek için kör olmak gerekiyor. DEAŞ’ın nereden çıktığını, ne işe yaradığını, nasıl kaybolduğunu bütün dünya ibretle izlemiştir ve ne acıdır ki, bu vahşi terör örgütü de bir dış istihbarat ürünüdür.

13 CANIMIZI ŞEHİT VERDİK

Bütün bunları karşımızdaki terör belasının ne kadar girift, işimizin ne kadar zor olduğunu ortaya koyabilmek için anlatıyorum. Terörün her türlüsünü biliyoruz ve tedbirlerimizi ona göre geliştiriyoruz. Bu konuda da dünyanın en deneyimli ülkesiyiz. Birikimlerimizi ve imkanlarımızı sahada kullanıyor ve sonuç alıyoruz. Henüz bu beladan tam olarak kurtulmuş değiliz, ama çok büyük aşamalar kaydettik. Bu eli kanlı katilleri bulundukları her yerde buluyor ve yok ediyoruz. Onlar da hem ağababalarından aldıkları destekle varlıklarını sürdürmeye çabalarken, ellerinden gelen her türlü kahpeliği yapıyorlar. 13 sivil canımızı vahşi şekilde katlettiklerini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Elbette yanlarına kalmadı ve hiçbir zaman da kalmayacak. Son çırpınışları da fayda etmeyecek ve bu katiller eninde sonunda tamamen yok edilecek.

HDP, PKK’NIN TA KENDİSİDİR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar