Haysiyeti bıraktılar, hıyaneti seçtiler

Türkiye terörle mücadelede artık bir yol ayrımına gelmiştir. Kahraman güvenlik güçlerimiz üzerlerine düşeni yapmış, eli silahlı teröristleri ve onların elebaşlarını çok büyük...

Türkiye terörle mücadelede artık bir yol ayrımına gelmiştir. Kahraman güvenlik güçlerimiz üzerlerine düşeni yapmış, eli silahlı teröristleri ve onların elebaşlarını çok büyük ölçüde temizlemiştir. Bu katil sürüsüne yeryüzünde rahat yoktur. Nereye saklanırlarsa saklansınlar bulunup yok ediliyorlar ve bundan sonra bu çok daha etkili biçimde yapılacaktır. Gara’dan sonra Sincar ve Kandil’e Türk bayrağının dikilmesinin an meselesi olduğunu biliyoruz.

SİYASİ AYAK DA ORTADAN KALKMALI

Her zaman terörle mücadelenin topyekûn olması gerektiğini yazdık, söyledik. Her terör örgütünün bir siyasi hedefi olduğunu sık sık hatırlattık. HDP’nin PKK olduğunu, bu kanlı örgütün siyasi uzantısı olarak görev yaptığını bilmeyen yoktur. Dolayısı ile bu kanlı ayağın da ortadan kaldırılmasının zamanı çoktan gelmiştir. Hiç kimse, “HDP şu kadar oy alıyor!” gibi geçersiz bir gerekçenin arkasına saklanarak bu ihanete ortaklık etmeye kalkışmasın. Sayın Devlet Bahçeli’nin belirttiği gibi HDP’ye oy verenler, PKK’nın uşağı, terörün ve bölücülüğün siyasi uzantısı olsun diye oy vermiyorlar. HDP’yi tercih edenler cinayetlerin, hıyanetlerin ve rezaletlerin sökün etmesini istemiyorlar. Bölücü terör örgütü PKK’nın arka bahçesi, asıl sütunu, iradesini ve varlığını Kandil’e bağlamış bir sözde partinin aldığı oy oranının, oy sayısının demokrasiyle bağdaşması, insanlıkla anılması; herkes bilmelidir ki, şehitle caninin bir görülmesi, kahraman ile hainin bir tutulması kadar korkunçtur.

HUKUKUN GEREĞİ YAPILMALI

Gelinen noktada artık geri dönüş yoktur. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 9 HDP’li milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin hazırlanan fezlekeler TBMM’ye gelmiştir. Fezlekeler devletin birliğini, ülkenin bütünlüğünü bozma, adam öldürme, adam öldürmeye teşebbüs, yağma, bayrak yakma, terör örgütü propagandası yapma, suçu ve suçluyu övme, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik ve 2911 sayılı Kanun’a muhalefet suçlarını kapsamaktadır. Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden demokrasi ve milli irade hasımlarıyla ilgili gereği hukuk sınırları içinde süratle ifa edilmelidir. Bu hem terörün kökünün kazınması için şarttır, hem de kimin nerede durduğunu, terörle mücadelede ne kadar samimi olduğunu anlamak açısından bir karine teşkil edecektir.

HDP’NİN ORTAKLARI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar