Güdük zihniyetin yeni tezahürü

Ucube CHP zihniyetinin akla ziyan bir şımarıklık, üstten bakma, kendileri dışındaki herkesi, her şeyi yok sayma ve ellerinden gelse hayat hakkı dahi tanımama tavrının ibret veren tezahürlerine rastlıyoruz.

Çok partili sisteme geçildikten sonra Türk milleti hiçbir zaman CHP'ye tek başına iktidar vermedi. CHP yönetimleri bunun sebebini düşünmek, bulmak ve buna göre siyaset üretmek yerine, hep milleti suçladılar, hatta hakaret ettiler. Daha düne kadar, bu millete en hafifi "göbeğini kaşıyan adamlar" olan, aptallık yakıştırmaları ile devam eden hakaretler sıralayan CHP ve yancılarıydı. Şimdi, birkaç belediyeyi ele geçirince birden bire, Türk milletini hatırlayıp, övgüler dizmeye, demokrasinin ne güzel olduğunu anlatmaya başladılar.

ÇÜRÜK ZİHNİYET

Her zamanki güdük CHP mantığının tipik bir tezahürü ile karşı karşıyayız. Türk milleti eğer CHP'ye onay vermişse, her şeyi görmüş ve anlamıştır. Kararları değerli ve önemlidir, her zaman sağduyu sahibidir. Demokrasi bütün kurum ve kuralları ile işlemektedir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar