Gökkuşağı rengine bürünenler

Bir yandan koronavirüs salgını ile amansız bir mücadele veriyoruz, diğer yandan güzel ülkemizin dört bir tarafında oluşan ciddi ve yakın tehlikeleri bertaraf etmek için seferber oluyoruz. Bunlar yetmezmiş gibi, bir de...

Bir yandan koronavirüs salgını ile amansız bir mücadele veriyoruz, diğer yandan güzel ülkemizin dört bir tarafında oluşan ciddi ve yakın tehlikeleri bertaraf etmek için seferber oluyoruz. Bunlar yetmezmiş gibi, bir de içimizdeki zilletle uğraşıyoruz. MHP Grup Toplantıları neler yaşandığının ve ne yapılması gerektiğinin konuşulduğu müstesna ortamlardan oluyor. Sayın Devlet Bahçeli tespit, ikaz ve önerileri ile sadece siyaseti yönlendirmiyor, aynı zamanda Türk milletine ümit ve heyecan veriyor.

MUTLAKA KURALLARA UYMALIYIZ

Grup konuşması mübarek ramazan ayının feyz ve bereketinin Türk milletini ve insanlığı kuşatması temennisi ile başladı. “Bu mübarek ayda kendimize dönerek, sevdiklerimize daha çok yönelerek, akıp giden hayatın biraz olsun hızını keserek virüsün yayılmasını engelleyebilir, bayramı aslına uygun olarak karşılayabiliriz. İnsan ve toplum sağlığının muhafazası, ayrıca Kovid-19’la mücadelenin başarıya ulaşabilmesi için hayati nitelikli kurallara mutlaka uymalıyız” tavsiyeleri ile devam etti.

ÇOCUKTAN TERÖRİST DEVŞİREN ŞEREFSİZLER

Terörle mücadele de grup konuşmasında her zaman ilk sıraları oluşturuyor: “PKK can çekişmekte, acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır. Bu kanlı ve hain şebeke, çocuklardan bile terörist devşirecek kadar alçaktır, şerefsizdir. Bunlardan birisi olan Hamza Adıyaman, Hakkâri Kırıkdağı köyündeki okulundan kaçırıldığında henüz 8 yaşındaydı. HDP’yle ittifak kuranlar aynı zamanda çocuklarımızın düşmanıdır. Terörist Demirtaş’a siyasi maksatlarla müşfik ve müspet yaklaşanlar çocuklarımızın, kadınlarımızın, güvenlik güçlerimizin, hülasa Türk milletinin karşısında oluşmuş zillet cephesidir. HDP’ye müsamaha ve merhamet analara hakaret, babalara hıyanettir. 3 Eylül 2019’dan itibaren Diyarbakır’da başlayan, ardından Van’a ve Hakkâri’ye kadar uzanan haklı eylemlerle HDP il binalarının önünde evlatlarının peşine düşen, katillerden ve iş birlikçilerden çocuklarını isteyen muhterem anaları selamlıyorum.”

VESAYETÇİ ÇEVRELER

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar