Fitne güruhunun hesapları yine bozuldu

Sorunların çözümünde ülke ve milletimizin menfaatlerini önde tutar, söylediklerimizde hakkı ve hukuku gözetir, meselelere Ankara’dan bakar, Türkiye’nin varlığını ve birliğini esas alırız. Herkesten de bunu bekler, bunu isteriz.

Bütün dünya ABD’de yarın yapılacak ve nelerin olacağını kimsenin kestiremediği Başkanlık yemin törenine kilitlenmişken, Türkiye’de tuhaf gelişmelere tanık olduk. Ne olup bittiğini anlamaya çalıştık. MHP üzerinde bir komplo kurulduğunu, leş kargalarının üşüşmesinden anladık. Özellikle Serok Ahmet ve etrafında kümelenen gafiller güruhu, kısa zaman içinde kendilerini ele verdiler.

HESAPLARI YİNE BOZULDU

Bu güruh, MHP’nin herhangi bir parti olmadığını çok iyi biliyor. MHP var oldukça karanlık emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklarının da farkındalar.

Bu yüzdendir ki, işleri güçleri MHP’ye tuzak kurmak, fitne üretmek, arkadan saldırmak ve özellikle itibar cellatlığı yapmaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar