Fırsat Bulsalar yine soykırım yaparlar

Biden denilen zavallının ceddimize yönelttiği iftira, aslında Batı’nın gerçek yüzünün bir defa daha ifşasıdır. Hani, “Batı medeniyeti” diyoruz ya, Batı’da medeniyet sadece kendi menfaatleriyle...

Biden denilen zavallının ceddimize yönelttiği iftira, aslında Batı’nın gerçek yüzünün bir defa daha ifşasıdır. Hani, “Batı medeniyeti” diyoruz ya, Batı’da medeniyet sadece kendi menfaatleriyle sınırlıdır. O medeniyetin altında vahşet vardır. Özellikle bugünün gelişmiş ülkeleri olup da, sömürmeyen, öldürmeyen, kan dökmeyen, zulmetmeyen ve dikkat buyurun, kelimenin tam anlamıyla soykırım yapmayan hiçbir devlet yoktur. ABD’den başlayın Avrupa’nın sömürgecilerini, hatta küçük ülkelerini dahi bunun içine koyabilirsiniz. Yetmez, Çin’i, Rusya’yı da dâhil edin. Tarihleri kan ve gözyaşı tarihidir. Daha da önemlisi, hiç kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın ki, bugün de bunların anlayışında zerre kadar değişiklik yoktur ve fırsatını buldukları anda yine aynı şeyi yaparlar.

YAKIN TARİHTE YAŞANANLAR

ABD’nin Vietnam’da, Afganistan’da, Irak’ta katlettiği insan sayısı birçok ülkenin nüfusundan daha fazladır. Almanya’yı, Fransa’yı, İtalya’yı, İngiltere’yi, İspanya’yı geçiyorum. Onlar zaten insan kanı üzerine kurulmuş medeniyetlerdir. Daha yakın tarihte, 11 Temmuz 1995’te Srebrenitsa’da Sırplar, kadın, yaşlı, çocuk demeden binlerce Boşnak’ı katledip toplu mezarlara gömmediler mi? Birleşmiş Milletler’e sığınan Boşnaklar, burada Hollandalı askerler tarafından Sırplara teslim edilip katledilmeleri sağlanmadı mı? Aynı şey 1992’de Hocalı’da yaşanmadı mı? Ermeniler, bir gecede çoluk çocuk demeden yüzlerce Azerbaycan Türkü’nü katletmediler mi? Bütün bunlar olurken, bu medeni dünya sadece seyretti. Sonra da bu katliamların, açık soykırım girişimlerinin üzerini örtüp kaldığı yerden devam etti.

BALKANLAR’DAKİ VAHŞET

Yunanistan kısa süre önce 200’üncü yıl kutlamaları yaptı. Bütün kan emiciler de bu kutlamalara katıldı. Bu neyin yıl dönümüydü? Mora Yarımadası’ndaki kahpeliğin, başlatılan isyanın ve Türklere yapılan katliamın yıl dönümü. 35 bin Müslüman kılıçtan geçirildi. Sonrasında aynı şey bütün Balkanlar’da yaşandı. Romanya’sından Bulgaristan’ına kadar hepsi asırlar boyu kendilerini kollayan, koruyan, refah içinde yaşamalarını sağlayan, dinlerini, dillerini, kültürlerini, geleneklerini yaşama ve yaşatmalarına imkân veren Osmanlı’yı arkadan vurmakla kalmadılar, bulundukları coğrafyalardaki bütün Türk unsuruna karşı katliam başlattılar. Balkanlar’dan göçler bu soykırım sebebiyledir. Bugün Türkiye’de yaşayan Boşnak, Çerkez, Gürcü kökenli vatandaşlarımızın tamamı bu tür vahşetten, bu soykırımlardan kaçarak gelmişlerdir. Naim Süleymanoğlu, 1986 yılında Bulgar zulmü yüzünden Türkiye’ye sığındı. O zulümden kaçan yüz binlerce Türk de yerini yurdunu bırakarak Türkiye’ye geldi.

ABD HER YERDE KATLİAM YAPIYOR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar