Düşmanın askerleri

CHP’nin sadece ihanetin değil, her türlü rezilliğin merkezine dönüştüğünü, bizzat partinin içinde olanların beyanlarından anlıyoruz. Ahlakla, insanlıkla, edeple izahı mümkün olmayan şeyler yine kendileri tarafından ortalığa saçılıyor.

Türkiye 7 düvele karşı bir beka mücadelesi veriyor ama biz her defasında CHP’yi yazmak ve anlatmak zorunda kalıyoruz. Bunun sebebi gayet açıktır. CHP yaptıklarıyla, söyledikleriyle, duruşu ve tavrıyla bütün Türk ve Türkiye düşmanlarını geride bırakmıştır. Biz CHP’nin en ciddi, en ivedi ve en büyük milli güvenlik sorunu hâline geldiğini, hatta onu da aşıp bir beka sorununa dönüştüğünü bir süredir yazıyoruz. Şimdi artık bu ülkenin bölünmez bütünlüğünden yana olan herkes aynı şeyi kabul ediyor ve söylüyor. Daha da vahim olanı bu durumun gün geçtikçe ağırlaşması ve başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP yönetiminin ihaneti bir görev hâline getirmiş olmasıdır.

TÜRK VE TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI

Partinin başı ihanetin merkezia olunca gerisi de onu takip ediyor, hatta ona şirin görünmek için daha da ileri gidiyor. CHP’nin bugünkü özeti budur. Sorun öncelikle Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Kendisini özel olarak seçip partinin başına getirenleri yanıltmadığı gibi, belli ki akıl, vicdan, ahlak ve karakter olarak da zaten aradığı fırsat buymuş. Türk ve Türkiye düşmanlığı hücrelerine kadar sinmiş ve şimdi her bulduğu fırsatta hayata geçiriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 369 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar