Devlet teröriste maaş veremez

Kravatlı teröristlere verilen maaşları, yapılan hazine yardımlarını hiçbir gerekçeyle izah edemeyiz. Bu büyük ve affedilmez bir yanlıştır. Bunun hazmedilmesi de, göz yumulması da mümkün değildir.

Bir defa daha ve altını kalın şekilde çizerek anlatalım. Dünyanın hiçbir yerinde, rejimi ve yönetimi ne olursa olsun hiçbir ülkede bizdeki HDP benzeri terör ve bölücülüğün bizzat kendisi olmuş bir partinin varlığına asla tahammül edilemez. Avrupa ülkelerinde HDP’nin yaptığı hainliklerin yanında çok masum kalan partiler anında kapatılmış, bütün unsurları yargı önüne çıkarılmış ve benzerlerinin veya uzantılarının bir daha siyaset yapmalarına asla izin verilmemiştir.

HER GÜN SUÇ İŞLİYORLAR

HDP hiçbir şekilde normal ve sıradan bir siyasi parti değildir. Bir terör yatağıdır. Bunu kendileri söylüyorlar. Sırtlarını PKK’ya dayadıklarını Meclis kürsülerinden anlatıyorlar. Devleti bölmek, ülkeyi yıkmak için ellerine silah alıp dağa çıkmış ve Türk güvenlik güçlerine kurşun sıkarken, mayın döşerken, bomba atarken hak ettikleri şekilde cezalandırılmış teröristlere sahip çıkıyor, Meclis kürsüsünden de bunu savunuyorlar. Bu, dünyanın neresinde olursa olsun suçtur. Bu suçu her gün gözümüzün içine bakarak işliyorlar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum