Demirtaş'ın suç ortakları

Bu ülkede işkence, zulüm, ölüm, tecavüz denilince akla gelen PKK ve terör örgütleridir. Bunun acısını çeken, bedelini ödeyen de bölge insanıdır. Gidin akıl, izan ve vicdan sahibi her vatandaşa sorun, bakalım size ne anlatacaklar?

Nasıl da sevinmiş, ümitlenmiş, parselledikleri köşelerden, toplaştıkları ekranlardan sevinç naraları atarak, bayram yapmışlardı. Sayın Cumhurbaşkanı demokrasi, hukuk ve ekonomide reformundan bahsetmişti. Demokrasi ve hukuk denilince bunların aklına terör, terörist, ihanet, bölücülük geliyor. Bu güruh için eğer teröre sessiz kalıp, Selahattin Demirtaş gibi teröristlere yol verirseniz demokrasi tamamdır. Osman Kavala’nın bütün ihanetlerini görmezden gelip dışarı salarsanız hukuk işlemiştir. Aksi halde ne yaparsanız yapın, ne demokrasiyi bu zavallılara kabul ettirebilirsiniz, ne hukuku anlatabilirsiniz.

NASIL DA HEYECANLANDILAR

Bu fitne güruhunun ümitleri, heyecanları Sayın Cumurbaşkanının demokrasi derken Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını sağlayacak düzenlemeler yapılacağını zannetmelerinden, hukuk derken Osman Kavala’ya sahip çıkılacağı düşünmelerinden dolayı bu kadar artmıştı. Bu kadarla da kalmamıştı. Cumhur ittifakının bittiğini ilan etmiş, PKK uzantısı HDP ile yeni ittifaklar kurmuşlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 369 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar