Dağdaki aslan, şerefli Türk askerimizdir

İzmir’deki alçak saldırı bahanesiyle ihanete yol verenler, HDP’nin kapatılması davası üzerinden kirli ve karanlık hesap peşinde koşanlar unutamayacakları bir ders aldılar. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet...

İzmir’deki alçak saldırı bahanesiyle ihanete yol verenler, HDP’nin kapatılması davası üzerinden kirli ve karanlık hesap peşinde koşanlar unutamayacakları bir ders aldılar. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin tarihi nitelikteki grup konuşması, bu ülkenin sahipsiz olmadığını, ne kadar organize olursa olsun bölücü ihanetin bu topraklarda tutunamayacağını dosta-düşmana bir defa daha göstermiştir.

POTANSİYEL AYRIMCILIK

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun tavrı, tarzı, açıklamaları ne yazık ki, sadece ve sadece bu ülkeyle meselesi olanlara cesaret ve heyecan veriyor. Grup konuşmasında bu konuya özel bir başlık açıldı: “Kılıçdaroğlu ülke nüfusunun yüzde 54’ünün CHP’li belediyeler tarafından yönetildiğini dillendirmiştir. Nüfusun yüzde 54’nün CHP’li belediyeler tarafından yönetildiğini muhataralı bir dille vurgulamak bize göre potansiyel bir ayrımcılığın, hatta devlet içinde başka bir devlet varmış gibi değerlendirme yapmanın diğer bir şeklidir. Beş CHP’li belediyenin 13 bin 338 sanatçıya yardım yaptıklarını da söylemiş. Peki bu sanatçılar kimlerdir? Sanatçı kisvesine bürünmüş bölücülere, Türkiye muhaliflerine belediye imkânları peşkeş çekilmiş midir? Kılıçdaroğlu’nun birlikte iktidar olmayı hedeflediği dostları arasında PKK’nın, FETÖ’nün, DHKP-C’nin, dış güçlerin, Türk düşmanlarının sıralamadaki yeri neresidir?”

HDP, SİLAHSIZ BÖLÜCÜLÜĞÜN MAŞASI

“Özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nin son otuz yılda komşumuz Irak’a yönelik iki ayrı savaşının siyasi sonuçlarını sebepleri ile birlikte değerlendirdiğimizde, Türkiye’yi bir kıvama getirmek için kullanılan bölücülük ve bölücü terör oyunu her yönüyle berraklaşacaktır.” Bu tespit, kimin kime hizmet ettiğini de net olarak ortaya koyuyor. Ayrıntılara gelince: “HDP bu oyunda asal bir figüran, asıl bir faildir. Parti görünümlü bu bölücü odağın kumanda odası zalimlerin denetim ve kontrolündedir. PKK silahlı saldırı konusunda kışkırtılıp tembihlenirken, HDP silahsız bölücülüğün maşası olarak görevlendirilmiştir. Kılıçdaroğlu, demokrasilerde parti kapatmak yanlış diyor, kuşkusuz halt ediyor. HDP’yi savunuyor, bölücülüğün avukatlığına utanmadan soyunuyor. HDP, pek çok vahim özelliğinin yanında Türk demokrasisine biçilmiş kefen, doğrultulmuş silah, tuzaklanmış patlayıcı, döşenmiş mayındır. Ve HDP kapatılmalıdır, bu örgütün bölücü yöneticileri hakkında hukuk ve adalet tesirini mutlak surette göstermelidir.”

BU KATİL KİM?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar