Coni'nin demokrasisi

Dünyanın bütün mazlum ve mağdur milletleri arkalarına yaslanmış, ABD’de olanları ve olacakları izliyor. Hiç kimsenin 20 Ocak’daki yemin töreninin selamet içinde geçmesini temenni ettiğini zannetmiyorum.

Dünyayı kan ve gözyaşına boğarak kendi varlığını ayakta tutmaya çalışan ABD, bugün aynı akıbeti kendisi yaşıyor. İki gün sonra yapılacak başkanlık yemin töreninde neler olacağı, neler yaşanacağı kestirilemiyor. ABD Güvenlik birimleri kelimenin tam anlamıyla teyakkuza geçmiş durumda. Washington’daki yemin töreninde baskın ve şiddet olayları ihtimaline karşılık, eşi benzeri görülmemiş tedbirler alındı. Pentagon, 25 bin tam teçhizatlı Ulusal Muhafız askerinin görev yapacağını duyurdu. Görevlendirilen askerlerin kongre binasının koridorlarındaki durumu bir esir kamplarını andırıyor. Etme bulma dünyası dedikleri, tam olarak bu olmalı. Kime neyi reva gördülerse, bugün kendileri aynısını hem de misliyle yaşıyor. İlahi adalet böyle bir şeydir ve hiç şüphe yok ki, asla şaşmaz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar