Çakal teröristlerle yol yürüyenler

Her gün başka bir vesile ile ortaya çıkan, kesin, yalın ve açık bir gerçek var. Bugünkü CHP yönetimi Türkiye’nin en ağır, en ciddi, en ivedi sorunu hâline gelmiştir ve artık taşınamaz bir hâl almıştır.

Her gün başka bir vesile ile ortaya çıkan, kesin, yalın ve açık bir gerçek var. Bugünkü CHP yönetimi Türkiye’nin en ağır, en ciddi, en ivedi sorunu hâline gelmiştir ve artık taşınamaz bir hâl almıştır. Kemal Kılıçdaroğlu siyasi hayatlarının son dönemini, tam da varlık sebebine uygun olarak ihaneti ellerinden geldiği kadar yaymak ve hiç olmazsa belli sonuçlar alarak geçirmek istiyor. Her konuşmasında Türkiye ile meselesi olan her kim varsa, hepsiyle ortak hareket edip kin kusmaktadır. Etrafındakileri de tam kendine uygun şekilde seçtiğini ibretle görüyoruz.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN ŞUBESİ

Kılıçdaroğlu’nun ihanet sicili artık ayyuka çıkmıştır. Kendisi zaman zaman inkâr etse de, bu fazla uzun sürmüyor. Bir sonraki konuşmasında kendi kendini yalanlıyor ve ele veriyor. Bu karanlık sicilin ayrıntılarını burada sıralamaya kalkışsak ne yerimiz yeter, ne zamanımız el verir. Açık ve aleni şekilde terör örgütlerinin şubesi gibi hareket etmektedir. Türk milletinin dikkatinden kaçmayan bu hazin durumu gündemden düşürebilmek için de etrafına aldıkları ile birlikte sağa sola saldırıyor, gündem değiştirmeye uğraşıyorlar. Etrafının bu rezil durumu sürdürmek ve daha ileri götürebilmek için özel olarak tasarlandığının altını kalın olarak çizerek hatırlatalım. Bu bir iddia değil, bizzat kendi itiraflarıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar