Bunlar bu milletin sırtında ağır yük

Siyasetin en önemli ve en görkem li vitrini bütçe görüşmeleridir. Siyasi partiler bütün iddialarını bu görüşmeler sırasında ortaya koyar, bir anlamda şov yaparlar.

Siyasetin en önemli ve en görkem li vitrini bütçe görüşmeleridir. Siyasi partiler bütün iddialarını bu görüşmeler sırasında ortaya koyar, bir anlamda şov yaparlar. TBMM Genel Kurulu’nda 2021 yılı bütçesi görüşüldü. Geriye ne kaldı diye baktığımızda gördüğümüz, muhalefet adına ortaya çıkanların yetersizliği ve perişanlığıdır. Başka hiçbir ölçü olmasa dahi, bütçe görüşmelerinden yansıyanlar, zillet güruhuna hiçbir şekilde itibar edilemeyeceğini, bırakın iktidar vermeyi, ciddiye bile alınamayacağını net biçimde ortaya koymuştur. Buna karşılık Cumhur ittifakının ciddiyeti, yaptıklarındaki samimiyeti, yapacaklarındaki kararlılığı izleyen herkes tarafından takdirle karşılanmıştır.

FEDA EDEMEYECEKLERİ ŞEY YOK

Bizim gördüklerimizden çıkardığımız sonuç şudur: Cumhur ittifakı bir siyasi birlikteliğin çok ötesinde, ülkenin ve milletin varlığının ve geleceğinin son ve tek ümididir. Bunu bu kadar öne çıkaran ve kesin hale getiren şey karşısındaki zilleti oluşturanlardır. Hiçbir şekilde, bu güruha meydan bırakılamaz. Zira, sadece yetersiz değil, aynı zamanda çok tehlikeliler. Siyasi sonuç alabilmek için kendi içlerinde bir dehşet dengesi oluşturmuşlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar