Bunlar bu hale nasıl geliyorlar?

Boşuna uğraşmayın, Cumhur İttifakı tam yol ilerlemektedir. Türkiye’yi Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesine çıkarmaya çok yaklaşmıştır. Zaten nelerine güvenerek, hangi sicillerine inanarak iktidar hayali kuruyorlar, anlamak mümkün değil.

Cumhur İttifakı, Türkiye’nin dönüm noktası olmuştur. Bu ittifakın oluşmasından sonra sadece siyaset rayına oturmakla kalmamış, dış politikadan terörle mücadeleye, ekonomiden milli ve yerli sanayinin büyük bir ivme kazanıp belirleyici konuma gelmesine kadar her şey değişmiştir. Olumlu, verimli, etkin ve saygın bir hâl almıştır. Kıskançlıklar, bu gelişmelerden duyulan rahatsızlıklar bir şeyi değiştirmiyor. Türkiye her alanda tarihi adımlar atıyor ve sonuç alıyor. Aklı başında olan, vicdan sahibi herkes bunu biliyor, görüyor ve kabul ediyor. Bu böyle devam etmelidir ve edecektir.

PARTİ MESELESİ DEĞİL

Bu bir parti meselesi değildir, çok daha geniş, çok daha büyük ve çok daha anlamlıdır. Cumhur İttifakı bu ülkenin sadece bugünü değil, aynı zamanda geleceğidir.

Sayın Cumhurbaşkanı da, Sayın Devlet Bahçeli de bunu böyle görüyor ve ona göre tavır alıyor. Zaten her fırsatta da bunu söylüyor ve arkasında duruyorlar. Kaldı ki, bunun siyasi karşılığı da son derece net ve büyüktür.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar