Bunlar bir elmanın iki yarısı

Zillet ortaklarının kadınların arkasına saklanarak kendilerini temize çıkarma gayretleri yine ters tepti. Duruma göre vaziyet almaya çalışırken, bir defa daha kendilerini ele verdiler, yine birbirlerini ifşa ettiler. Türk...

Zillet ortaklarının kadınların arkasına saklanarak kendilerini temize çıkarma gayretleri yine ters tepti. Duruma göre vaziyet almaya çalışırken, bir defa daha kendilerini ele verdiler, yine birbirlerini ifşa ettiler. Türk milleti nasıl kirli ve karanlık bir ihanet ortaklığı kurulduğunu ibretle izlemektedir.

HERKES HER ŞEYİN FARKINDA

CHP’li Özgür Özel’in yanına da Sezgin Tanrıkulu’nu alıp Diyarbakır Annelerine yaptığı göstermelik ziyaret, HDP’nin büyük ortağının kıvraklığını belgelemek dışında bir işe yaramadı. 553 gündür devleti suçlayıp, PKK-HDP’ye arka çıkan CHP’nin bu manevraları hiçbir işe yaramadığı gibi, içine düştüğü açmazı daha da büyütüyor. Nitekim bu ziyaret tam da olması gerektiği gibi hiçbir şekilde itibar görmedi ve tepkiyle karşılandı. Herkes her şeyin farkında. CHP’nin hiçbir inandırıcılığı yoktur. İkiyüzlü ve tutarsız tavrı artık herkesi bıktırmıştır. Denize düşenin yılana sarılması misali HDP’ye tutunma gayretleri, hazin akıbetlerini daha da hızlandırmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

DİYETİ BİRLİKTE ÖDEYECEKLER

HDP’nin mini ortağı İP’in durumu çok daha vahimdir. CHP’nin kayığına binip, HDP ile birlikte kürek çekiyorlar. Rotayı Kandil katilleri çizdiği için vardıkları yer ihanetin dibi oluyor. Gittikleri yolun sonunun uçurum olduğunun farkındalar ama yapabilecekleri bir şey yok. Kıvranıp duruyorlar. Ne de olsa HDP sayesinde Meclisteler ve bir diyet borcu ödemek durumundalar. Zaten biraz mesafe koymaya kalkıştılar mı, hemen bir hatırlatma geliyor. Ekrem İmamoğlu, Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bunu yaptı. Attığı tivit kesinlikle tesadüf değildir ve HDP’ye olan borcu birlikte ödeme mecburiyetinin bir hatırlatmasıdır. HDP’nin Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve İP’in başı Meral Akşener bir elmanın iki yarısı olarak sunulmuştur ki, aslında doğrusu da zaten budur. Yıldıray Çiçek kardeşim, boşuna “Heval Meral” demiyor. Partisinde bazıları bu durumdan rahatsız olmuş gibi görünse de, “Heval Meral” saygılarını sunmakta gecikmemiştir.

İMAMOĞLU MALUMU İLAN ETTİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar