Bu yolun sonu Turan'a çıkar

Zillete düşmüş olan Soros uşakları Türk birliğinden söz edilmesini bile hazmedemiyor, dehşete kapılıyorlar. Onlar için de yapabileceğimiz bir şey yok.

Azerbaycan’ımızın şanlı Karabağ zaferi, Bakü’de düzenlenen muhteşem bir törenle kutlandı. Türk’ün birliğinin ne anlama geldiğini bütün dünya Karabağ’da zaten bizzat görmüş, şahitlik etmiş ve anlamıştı. Bakü’deki tören, bu birliğin ne kadar güçlü, ne kadar sağlam ve ne kadar muktedir olduğunu da göstermiştir. Törenleri ekrandan da olsa büyük bir coşkuyla, gururla, onurla ve heyecanla izledik. Yapılan konuşmaları, verilen mesajları bütün dünyanın dikkatle takip ettiği muhakkaktır. Geçit törenlerindeki Türk askerinin heybeti ve şanı dosta güven verirken, düşmanın uykularını kaçırmıştır.

ÖNÜNE GELENİ EZDİ GEÇTİ

Bakü’de Karabağ zaferi kutlamaları, aynı zamanda Kızılelma’ya ulaşmanın da tarihi bir adımını oluşturmaktadır. Bizim Kızılelma’mız Turan ülküsüdür. Bu ülkü, Türk’ün birliğini sağlamak ve dünyanın süper gücü olmaktır. Dünyanın huzurunun, hakkın ve adaletin yerini bulmasının yolu buradan geçmektedir. Türk demek adalet demektir, huzur demektir, refah demektir. Türk’ün olduğu yerde ihanet olmaz, kalleşliğe izin verilmez, kahpelere göz yumulmaz. Sömürenlere müsaade edilmez, hainlere hayat hakkı tanınmaz. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar