Bu CHP varken düşmana ihtiyaç yok

Yanlışın, yalanın, istismarın, ihanetin hangi birini sayalım? Türkiye’nin faydasına olan, yücelmesini ve yükselmesini sağlayacak her ne varsa, hepsinin karşısına dikilir, olmayacak bahanelerle karalar ve yok etmeye çalışırlar.

En son söyleyeceğimizi en başta söyleyelim. Bu CHP varken, Türkiye’nin ne başka bir düşmana hiç ihtiyacı yoktur. CHP bütün Türk ve Türkiye düşmanları biraraya gelseler, cesaret edecekleri, başaramayacakları her türlü düşmanlığı hiç düşünmeden, hiç çekinmeden ve büyük bir pişkinlikle yapıyor. Sonra da çıkıp herkesten çok bağırıyor, herkesi susturmaya, bastırmaya uğraşıyor.

Bugünkü CHP yönetimi, bu milletin sırtında artık taşınamayacak çok ağır bir yük olmaya başlamıştır ve bu duruma müdahale etmesi gerekenler de, öncelikle CHP’ye oy veren vatandaşlarımız, sonra da eğer hala kaldıysa bu partinin aklı başında üyeleri ve delegasyonudur. Duyarlı, vicdanlı, ahlaklı, ülke ve milletini seven, milli duran herkesin özellikle ve sistemli bir şekilde partiden uzaklaştırıldığını son kurultay örneğinde olduğu gibi bütün Türk milleti net şekilde gördüğü için, “eğer hala kaldıysa” notunu düşmek zorunda kalıyoruz. Nitekim, CHP’nin hazin gidişatından rahatsız olanlar yollarını ayırdıkları gibi, farklı ve yeni parti arayışlarına da başlamışlardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar