Böyle kıvraklık görülmemiştir

Kılıçdaroğlu ve yancılarının Türkiye’nin güçlenmesinden, ordumuzun her türlü imkân ve kabiliyete sahip olmasından rahatsız olmaları sicillerine uygun düşse de, Türk milleti durumdan son derece memnundur ve yapılanlardan gurur duymaktadır.

Her gün CHP’yi yazmak bizi yoruyor ama onlar ne yoruluyor, ne üzülüyor, ne de yalandan, inkârdan, karartmadan ve ihanetten vazgeçiyor. Onlar bu rezilliklerden vazgeçmedikçe biz de yazacağız ve bunların gerçek yüzünü bu millete anlatacağız. Onların varlık sebebi karıştırmak, kriz çıkarmak, bölmek ve yıkmaksa; bizim varlık sebebimiz de yanlışı düzeltmek, ülkeyi yüceltmek, hakkı yükseltmek ve yalana, yanlışa, ihanete set olmaktır.

YİNE YALAN, YİNE İNKÂR, YİNE İHANET

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kayseri’de muhtarlar karşısında düştüğü durum gerçekten ibret vericidir ama anlayan kim? Partinin içindeki taciz ve tecavüz rezillikleri utanç verici boyutlardadır. PKK’yı memnun etmek için yancıları ile birlikte hazırladıkları anayasa taslağının ortalığa saçılmasıyla ihaneti nerelere kadar götürebileceklerini Türk milleti bir defa daha görmüş ve anlamıştır. Türk ordusuna, “satıldı” diyecek kadar alçalmışlardır. Teröristlere sahip çıkmayı bir görev hâline getirmişlerdir. CHP yönetimi artık ayyuka çıkan bütün bu kepazelikler karşısında söyleyecek söz bulamıyor ve çok zor durumlara düşüyor. Buna rağmen Türk milletinin aklıyla alay etmekte biraz fren yapacaklarını, Kayseri’deki muhtar kardeşimiz çıkıp bütün rezilliklerini yüzlerine vurması karşısında utanacaklarını ve bu milletten özür dileyeceklerini zannetmenin ne kadar yersiz olduğunu bir defa daha gördük. Kıvrak bir manevra ile yine başa döndüler, yine yalan söyledi, yine iftira etti, yine saldırdılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar