Biraz sussa iyi olacak

Bülent Arınç’ın neyin peşinde olduğu, neyi hedeflediği akıl ve izan sahibi herkesin malumudur. Kendi partisi içinde de büyük tepkiler almakta, ortalığı daha fazla karıştırmaması telkin edilmekte ve susması istenmektedir.

Türkiye terörle mücadelede samimi ve kararlı bir mücadele yürütüyor. Dağdaki teröristler neredeyse temizlendi. Sınırlarımız çok büyük ölçüde güvenceye alındı. Bu hainler sınırımızın ötesinde de takip ediliyor, inlerine giriliyor ve ortadan kaldırılıyorlar. Bitme aşamasına geldiklerini, Türk devleti karşısında daha fazla dayanamayacaklarını elebaşlarının telsiz konuşmaları ortaya koyuyor. Kahraman Türk güvenlik güçlerinin her an tepelerine binme korkusu ile kaçacak delik arıyorlar. Sırtlarını dayadıkları ağababalarının verdiği destek de hiçbir işe yaramıyor.

İHANET EDENLER BEDELİNİ ÖDÜYOR

Bu mücadele henüz bitmiş değildir ve asla tavsama gösterilemez. Terörle mücadelenin sadece güvenlik güçlerimizin gayreti ile sınırlı olmadığını çok iyi biliyoruz. Bu katil sürüsünün ekonomik imkânları, dış bağlantıları, propaganda kaynakları ve en önemlisi siyasi destekleri de mutlaka hesaba katılmalı ve ortadan kaldırılmalıdır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 369 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar