Atatürk kırmızı çizgimizdir

Erken seçim ısrarla Türkiye’nin gündeminde tutulmak isteniyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun başını çektiği zillet güruhu, istisnasız her meseleyi getirip erken seçime bağlıyor. Diğer...

Erken seçim ısrarla Türkiye’nin gündeminde tutulmak isteniyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun başını çektiği zillet güruhu, istisnasız her meseleyi getirip erken seçime bağlıyor. Diğer taraftan birileri de akla ziyan biçimde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kin kusuyor. Bunların hiçbiri normal ve sıradan şeyler değil. Ne yapılmak isteniyor, kim neye hizmet ediyor? Bu soruların cevabını Sayın Devlet Bahçeli grup toplantısında verdi.

TÜRK MİLLETİ BU TUZAĞA DÜŞMEYECEK

Önce erken seçim dayatmalarından başlayalım: “FETÖ’cülerin altı aylık süre içinde Kılıçdaroğlu’nun iktidarını dillendirmeleri, birden bire mayıs ayının ilk haftasından itibaren hükümet üyelerini hedefine alan iftira kampanyaları erken seçim dayatmasıyla yakından bağlantılıdır. Birleşik Arap Emirlikleri’nden İsrail’e kadar Türkiye’yi köşeye sıkıştırmayı, bölgesel yükselişinin önünü kesmeyi amaçlayan ülkelerin örtülü operasyonları, asimetrik tahrikleri anlaşıldığı kadarıyla şiddet ve yoğunluk kazanmıştır. Kılıçdaroğlu ve diğer yandaşları bu operasyonların siyaset ayağıdır. Biden’ın dümen suyuna giren, gazına gelen, kanlı teknesine binen Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin, erken seçim isteği sahibinin sesi, melanetin sözüdür. Türk milleti böylesi bir tuzağa kesinlikle düşmeyecektir.”

EMPERYALİZMİN REKLAM YÜZÜ OLMA

Zillet, içine düştüğü çaresizlik girdabında bir organize suç örgütü liderinin masallarına sarıldı. Buna bir de “mutfakta yangın var” teranesini ekliyorlar. Ancak meydan boş değil: “Mafyayı Cumhur İttifakı’nın üçüncü ortağı gören Kılıçdaroğlu yine yalan makinesi olmakla kalmıyor, organize suç şebekelerinin nefesi, terör örgütlerinin neşesi, Türkiye düşmanlarının da nesnesi olduğunu görmüyor, göremiyor. Kılıçdaroğlu masal atlatmasın, ruh ikizi hâline dönen mafyaya baksın. Bizim mafyayla ortak olduğumuzu söylemek bariz bir saptırmadır. Ama mafyanın CHP’ye, boyalı medyaya, tetikçi köşe yazarlarına nasıl nüfuz ettiğini, bunları kafese nasıl yerleştirdiğini bilmeyen, duymayan, görmeyen kalmamıştır. Demedi deme, adam sözü dinle. İP’in Başkanı’yla birlikte emperyalizmin reklam yüzü olmaya özenme, Türk milletini ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışma. Mutfakta yangın var deyip durmayın, yanan sizin iradenizdir, yangın yerine dönen sizin imtiyazlı ve izansız siyasetinizdir. Yabancı gazeteleri okuyun, sivil toplum kuruluşlarının ve düşünce kuruluşlarının raporlarını inceleyin, CHP’nin siyasi üslubuyla benzerliği hemen fark edeceksiniz.”

PKK VE FETÖ’NÜN KÖKÜ KAZINMALI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar